WKLEJAJCIE ZDJĘCIA SWOICH PSÓW
-
wisnia pisze:a tam! I tak wygląda ślicznie i słodko! Zobaczysz - dojdziesz do wprawy!
Mam nadzieje że mnie szybko nie najdzie by złapać za nożyczki
Na szczęście nożyczki w moich rękach są tak raz na pół roku , co widac po systematyczności obcinania Tośki
Teraz sobie obiecałam że zapuszcze jej włoski ale jak pisałam nie dotrzymuje obietnic
Pozdrawiam Basia
-
Po wielu nieudanych próbach wstawienia zdjęcia i ja pochwale się swoja sunia -Hildzią
ma 3 latka i 2 miesiace
ma 3 latka i 2 miesiace
-
Myszę sie wam pochwalić że jak dobrze pójdzie to juz w niedzielę będę nową właścicielką tej o to księżniczki
Kurcze ciesze sie jak wariatka , i tylko sie martwię by sie udało
Basia
Kurcze ciesze sie jak wariatka , i tylko sie martwię by sie udało
Basia
-
Robert,Ata,Sali- Hildzia dziekuje za miłe komentarze
Skoro podoba Wam sie moja kochana króffka w ciapki to pokarzemy jeszcze pare fotek
Wypatrywanie zdobyczy
posiedze sobie bo sie zmeczyłam
Pomyśle chwilke.....
no dobra,posiedziałam to teraz postoje
Niespełnione psie marzenia o kiełbasce
ach te czarne oczy
taaka mam szeroka klate
to moje ubranko na zime
Skoro podoba Wam sie moja kochana króffka w ciapki to pokarzemy jeszcze pare fotek
Wypatrywanie zdobyczy
posiedze sobie bo sie zmeczyłam
Pomyśle chwilke.....
no dobra,posiedziałam to teraz postoje
Niespełnione psie marzenia o kiełbasce
ach te czarne oczy
taaka mam szeroka klate
to moje ubranko na zime
te moje 2 diabły to
moje małe bydle znaczy się pan Riko owczarek niemiecki i mały szogun znaczy to cos malego i jakby białego sunia shih tzu Luna
razem jak sa to jest mieszanka wybuchowa i trzeba ich pilnowac,on chce sie bawic i moze jej zrobic krzywde z racji roznicy wzrostu a ona jest...rozpieszczona i zazdrosna....troszku juz sie uspokaja-musimy ja nauczyc tolerancji bo planujemy powiekszyc rodzinke-nie chce miec problemow ze pies nie akceptuje dziecka-moja kolezanka miala takie i wiem jak to jest
no pobawmy się...
moje małe bydle znaczy się pan Riko owczarek niemiecki i mały szogun znaczy to cos malego i jakby białego sunia shih tzu Luna
razem jak sa to jest mieszanka wybuchowa i trzeba ich pilnowac,on chce sie bawic i moze jej zrobic krzywde z racji roznicy wzrostu a ona jest...rozpieszczona i zazdrosna....troszku juz sie uspokaja-musimy ja nauczyc tolerancji bo planujemy powiekszyc rodzinke-nie chce miec problemow ze pies nie akceptuje dziecka-moja kolezanka miala takie i wiem jak to jest
no pobawmy się...
-
- Informacje
-