Sne... , własnie teraz, jak pisałam do Seiti, zapukał listonosz!!!.Jest, leży przede mną
Ale kurcze,zawsze musi być ale.Mam nieczytelnie Twoje imię i nazwisko,a też chcę iść dziś na pocztę, muszę mieć te dane,by wysłać moją paczke.Napisz mi na poczte, proszę. Coś nas łączy, nie wiem czy zauważyłaś,nazwy naszych ulic,związane z naturą,a nie od nazwisk znanych ludzi
DZIĘKUJĘ.
Szarada do Snedronningen
-
Neiwyraźnie, bo krzyczałam na długopis, że ma pisać i już zamiast wziąć drugi.
-
skrzynka mi się zawiesza i mnie wkurza, wiec piszę tu. Czy te 250mg to jest w jednej dawce czy jak?
MSM Dawkowanie:
leczniczo 5g/100kg masy ciała dziennie (przez około 10 dni)
profilaktycznie 2-3g/100kg masy ciała dziennie
Można dodać trochę wody, by połączyć MSM z resztą paszy.
Podawać z przerwami.
Czyli jedna trzecia z 5g to jest jakieś... Po bardzo dokładnych wyliczeniach z zastosowaniem matematyki alternatywnej wyhodzi mi, że około niecałego grama dziennie.
MSM Dawkowanie:
leczniczo 5g/100kg masy ciała dziennie (przez około 10 dni)
profilaktycznie 2-3g/100kg masy ciała dziennie
Można dodać trochę wody, by połączyć MSM z resztą paszy.
Podawać z przerwami.
Czyli jedna trzecia z 5g to jest jakieś... Po bardzo dokładnych wyliczeniach z zastosowaniem matematyki alternatywnej wyhodzi mi, że około niecałego grama dziennie.
Tyle jest w 5 ml.syropu Arthroflex.Wczoraj odebrałam,z lecznicy, bo wcześniej dawałam inny preparat z glukozaminą i chondroityną.Wieczorkiem dostała 5ml. tego syropku do żarła jej dałam ,zjadła.Iza mi pisała,że 1 gram, ale cholera wykasowała , a ja nie wydrukowałam jak pewna pani ,ale pamiętam,że pisała ,że nie mogę przedawkować.Dziekuję.Zaczne przeliczać,narazie nie wiem w co w domu ręce najpierw, włożyć,za dużo się nazbierało (samo się tak nazbierało).
-
To od jednego grama odejmij dawkę z Arthroflexu (czyli 0,25g) i masz 0,75g czyli neicały gram?
Z matematyką alternatywną nie można dyskutować.
Z matematyką alternatywną nie można dyskutować.
Sne... , Paczka wysłana, powinna dotrzeć do Ciebie pojutrze,tak mówiła pani z okienka
A jak ja mam odmierzyć jeden gram do jasnej ciasnej
Widziałaś ile mamy odsłon, może by jakieś tantiemy pobierać
A jak ja mam odmierzyć jeden gram do jasnej ciasnej
Widziałaś ile mamy odsłon, może by jakieś tantiemy pobierać
-
To Pani na poczcie nie wzięła pod uwagę sortowni w moim mieście.
Odmierzać możesz na kilka sposóbów:
1. waga jubilerska
2. specjalna miarka z apteki za kilka złotych
3. skoro masz pół kilo to jest 500g czyli jak podzielisz na 500 równych porcji to każda z nich będzie mieć gram (pod warunkiem, że jest róno 500g, bo ja mam wagę z podziałką co 200g ).
Ja osobiście używam sposobu nr 2
Tantiemy... fajny pomysł.
Odmierzać możesz na kilka sposóbów:
1. waga jubilerska
2. specjalna miarka z apteki za kilka złotych
3. skoro masz pół kilo to jest 500g czyli jak podzielisz na 500 równych porcji to każda z nich będzie mieć gram (pod warunkiem, że jest róno 500g, bo ja mam wagę z podziałką co 200g ).
Ja osobiście używam sposobu nr 2
Tantiemy... fajny pomysł.
Sne, dzięki spróbuję z tą miarką
Myślę,że nie przekręciłam Ci nazwiska, nie mogłam wczoraj uruchomić poczty, gdyby jednak, wybacz.
Dziś za to ledwo włączyłam laptop i coś skrobłam, "zgubił mi się" internet,już jest.
Ale nie dziw się,gdybyś pisała, a ja zaniemówię, bo u mnie.to norma, że znika,tylko faktury nie chcą znikać,te od dostawcy
Myślę,że nie przekręciłam Ci nazwiska, nie mogłam wczoraj uruchomić poczty, gdyby jednak, wybacz.
Dziś za to ledwo włączyłam laptop i coś skrobłam, "zgubił mi się" internet,już jest.
Ale nie dziw się,gdybyś pisała, a ja zaniemówię, bo u mnie.to norma, że znika,tylko faktury nie chcą znikać,te od dostawcy
-
Ale dlaczego nie sposób nr 3? Mi się wydaje całkiem fajny.
Dziewczęta wy uważajcie ......jak wy chcecie robić porcje gramowe za pomocą wagi aptecznej i na publicznym forum tak jawnie to nie wiem czy o 6 rano ktoś wam w drzwi nie załomota .....
-
Niech łomota, pies go odpowiednio przywita.
A wyobraź sobie jak biegałam po mieście z dwoma workami białego proszku (razem 1kg) i zamieniałam na inny woreczek białego proszku (250g)...
Wiozłam taurynę a odbierałam l-karnitynę. Szczęście, że w dzień.
A wyobraź sobie jak biegałam po mieście z dwoma workami białego proszku (razem 1kg) i zamieniałam na inny woreczek białego proszku (250g)...
Wiozłam taurynę a odbierałam l-karnitynę. Szczęście, że w dzień.
-
Powiem tak, jakby tak połączyć różne moje posty w całość to jak nic będzie do pierdla.
Liczę na wasze odwiedziny
Liczę na wasze odwiedziny
-
- Informacje
-