Oj, nagrabisz sobie, nagrabiszBorysek pisze: Co ja czytam?To jeszcze rudzielec będzie?
![]()
MP5 to już tylko z niemieckim karabinem maszynowym mnie się kojarzy... Nic tylko się zastrzelić
![]()
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Oj, nagrabisz sobie, nagrabiszBorysek pisze: Co ja czytam?To jeszcze rudzielec będzie?
![]()
MP5 to już tylko z niemieckim karabinem maszynowym mnie się kojarzy... Nic tylko się zastrzelić
![]()
Moja Pysia (nawiasem mówiąc wypisz-wymaluj Twoja Tigra) też kiedyś próbowała nawiać przez uchylone ukosnie okno. Dobrze, że byłam akurat w pokoju i też rzuciłam się niemal szczupakiem do okna. Skończyło się na podrapanych rękach, bo moja agentka za wszelką cenę chciała się wyrwac na wolność. Ciekawe, że kiedy próbuję z nią wychodzić na spacery od razu chce do domu. Ach, ta kobieca naturaZvirka pisze: Ta szara kicia - Tigra jak była mała to zawisła na uchylonym oknie, dobrze że byłam w domu i tylko jak usłyszałam że się dusi pobiegłam z pokoju do kuchni ją ratować, a po drodze tak się przewróciłam że rękę złamałam... ale dopiero zaczęła mnie boleć jak kicię miałam na rękach ... zaraz potem kupiłam ograniczniki do okien tak ze kotek teraz nie wciśnie głowy...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości