TUTAJ jest też sporo fajnych emotek.ATA pisze:Rewelacyjna ta "uśmiechnięta" stronka od słoneczka - już sobie wrzuciłam do Ulubionych![]()
![Obrazek](http://smiley-msn.com/Smileys/Animaux//Smiley-msn.com-Animaux-14438.gif)
TUTAJ jest też sporo fajnych emotek.ATA pisze:Rewelacyjna ta "uśmiechnięta" stronka od słoneczka - już sobie wrzuciłam do Ulubionych![]()
no powiem szczerze, ze wolalam jak Puszka miala rujkeIza-Erin pisze:Edytko, a jak tam Twoje kicie? Dogadują się już bez problemów?
Widzisz jaką moc mają forumowe kciukieditchen pisze:oj chwilami bylo juz naprawde ciezko.....juz sie kilka razy chcialam nawet poddac.... gdyby nie forum pewnie bym zrezygnowalaIza-Erin pisze:Bardzo miło mi to słyszeć
Widzisz, cierpliwość popłaca![]()
Proszę bardzo
Borysek oddałam się intensywnie pracy, żeby nie rozpamiętywać porzuconych studiów.Borysek pisze: No właśnieGdzie Cię wywiało na tak długo
![]()
![]()
![]()
![]()
IkarAntos pisze: Jednak najważniejszym kryterium była wytrzymałość siatki na kocie pazury, zęby i masę ciała.
Siatka z plastiku (aluminiowej pewno by nie przerwał - choć 100% pewności nie mamATA pisze:Ale to nie była aluminiowa moskitiera, prawda?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości