Witam serdecznie po kilku miesiącach ciszy

przeczytałam kilkadziesiąt stron, które naprodukowaliście od czasu mojej ostatniej obecności na forum

jak zwykle mnóstwo przydatnej wiedzy

obecnie mój wybredny schorowany 8 -letni padaczkowiec wątrobowo-trzustkowy jest od około 10 miesięcy na połączeniu 1st choice z pronature holistic- obie wersje z rybą dla alergików i problemów skórnych oraz na Markusie. Dzięki opatrzności jakoś zjada te połówki porcji

Sierść bardzo ładna, choć nie wiem czy to nie wcześniejsza zasługa Top 10 a obecnie od 3 miesięcy Aptus Multidog Vita. W każdym razie o niebo lepsza niż na Wita Wet. Nie mogę się tylko przyzwyczaić do 3 kup dziennie i to nie najmniejszych.
Zastanawiam się czy by znowu nie spróbować podstępem zamówić tych najmniejszych opakowań 5 wersji smakowych Wolfsblut o niskich parametrach białka i tłuszczu...
Znowu się rozpisałam...
Panie Robercie- bardzo zainteresowało mnie pańskie zdanie na temat naturalnych enzymów Super Enzymes Now Foods, bo moja psinka jest (z racji niewydolności zewnątrz wydzielniczej trzustki i wątroby) na enzymach od wieelu lat- obecnie na Kreonie i Neo Pancreatinum. Pisze Pan,że mogą zdziałać cuda, a nie ukrywam że chciałabym tych cudów dla swojego psiaka doświadczyć. Czas mija...nie będzie zdrowsza...więc zrobię co mogę by została przy mnie jak najdłużej, choć padaczka też robi swoje- niestety zmiany w mózgu i postępujące rozchwianie emocjonalne, lekka agresja mocno mnie niepokoją, bo nie mogę ukoić jej obecnych na każdym kroku nerwów i ogromu szczekania na wszystko i wszystkich...
Dziękuję z góry z odpowiedź i być może podpowiedź