Baaaaaaardzo proszę o wszystkie e booki, które macie.
Będę wzięczna!!!
wojewoda92@o2.pl
Prośba o wersje elektroniczne książek o psiej tematyce
J ja mam nieśmiałą prośbę o przesłanie ebooków o psiurakch:))) Oto mój adres magkom@tlen.pl
-
- Kontakt:
eh.. nie wiem czy dostane jakiegokolwiek e-booka, mimo to poprosze i z calego serca z gory dziekuje : wiedzma_greenwitch_london@tlen.pl
-
lewandowska.marzena@gmail.com, też poproszę. A ma ktoś "Beagle są najlepsze" Bacińskiego, albo na temat klikera?
-
- Kontakt:
Ja też poproszę kesi2004@op.pl
Uprzejmie proszę o książki, będę wdzięczna jeśli ktoś pośle mi ile wlezie :) z góry dziękuję. zwłaszcza to słynne "okiem psa". olgamich@o2.pl
to ja poproszę o wszystko co macie !! na marzena_mm@tlen.pl
mam przygarnietego strasznie cwanego urwisa , szukam na niego wszelkich możliwych sposobów, niestety on większość zna
mam przygarnietego strasznie cwanego urwisa , szukam na niego wszelkich możliwych sposobów, niestety on większość zna
Pewnie będziecie zaskoczeni...ja też bardzo proszę o takie wiadomości.Mam kochanego pieska,jest jeszcze młody,chcę go nauczyć jak najwięcej.Z góry dziękuję za każdą informację.
bako1-86@o2.pl
bako1-86@o2.pl
-
- Kontakt:
a czemu mamy byź zaskoczeni?
Ja rowniez poprosze o wszystkieeee! A szczegolnie o klikerze, owczarkach niemieckich, psich sportach, szczeniakach.
E-mail: martusia_10@wp.pl
E-mail: martusia_10@wp.pl
-
- Informacje
-