Jolka, nie chodzi o to co kto sprzedaje tylko o to, że karma to nie sosik a jak ktoś sprzedaje karmę nazywając go sosikiem świadczy o tym, że pojęcie tej osoby jest b. średnie. A to nie pomyłka/przejęzyczenie ze strony osoby sprzedającej bo na kilku forach pojawił się post.
A moim zdaniem jak coś się robi to robi to dobrze albo wcale.
Ale pomysł przedni - jakby tylko doczytać pewne rzeczy i zrobić to jak należy to sądzę, że chętni by byli - tak więc powodzenia.
sosik dla kota
próbowałam, niestety moja kota pogardziła domowym sosikiem z mięskiem, ale kto wie, może kiedyś zmieni zdanie.
Mój potwór mimo swoich 10 meisięcy najchętniej wcina Feliksa juniorka, a najbardziej lubi galaretkę. Testuję różne mokre karmy dla dorosłych kociakówm ale żadna nie smakuje mu tak bardzo... a brzuszek rosnie, bo jest już wykastrowany... Dlatego daje mu głównie mięso i karmę RC dla kastratów poniżej 12 miesiąca zycia.
a nie uważacie, że jednak gotowe produkty typu np Whiskas bo ja takie podaję mojej kici będą lepsze?, Tu naprawdę jest ogromny wybór i w podziale na wiek i różne rodzaje i sucha karma i mokre saszetki, moja naprawdę je uwielbia i nie moge jej tego odmówić. Ostatnio kupiłam jej karmę z tą nową formulą, że lepszy smak i jak biorę saszetkę to ona już jest obok mnie.
zacytuję ixio
"Wiesz dlaczego Twój kot zlizuje galartkę czy sos?
Bo te "kawałki mięsa" to mielona papa bez smaku taki glut chemiczny nie mający z mięsem nic wspólnego a sos ma smak poprzez zawarte w nim zapachy i środki wabiące oczywiście chemiczne...
Dlatego kot zjada chemiczny smaczny sos a chemiczna papę bez smaku zostawia..."
"Wiesz dlaczego Twój kot zlizuje galartkę czy sos?
Bo te "kawałki mięsa" to mielona papa bez smaku taki glut chemiczny nie mający z mięsem nic wspólnego a sos ma smak poprzez zawarte w nim zapachy i środki wabiące oczywiście chemiczne...
Dlatego kot zjada chemiczny smaczny sos a chemiczna papę bez smaku zostawia..."
-
Cześć!
Żywienie naszych czworonogów to rzecz, która wpływa na jego zdrowie i funkcjonowanie. Dlatego jako właściciel musisz opanować sposób karmienia do perfekcji.
Jeśli szukasz idealnego rozwiązania dla swojego kota zajrzyj na naszego bloga. W poradniku dowiesz się wszystkiego na temat żywienia kotów.
https://www.krakvet.pl/artykuly/karmien ... ty-i-mity/
KrakVet.pl
Żywienie naszych czworonogów to rzecz, która wpływa na jego zdrowie i funkcjonowanie. Dlatego jako właściciel musisz opanować sposób karmienia do perfekcji.
Jeśli szukasz idealnego rozwiązania dla swojego kota zajrzyj na naszego bloga. W poradniku dowiesz się wszystkiego na temat żywienia kotów.
https://www.krakvet.pl/artykuly/karmien ... ty-i-mity/
KrakVet.pl
-
- Informacje
-