Bardzo dziękuję za odpowiedź
W takim razie opakowanie starczy mi no ok. 360 dni - czy mam je podać do końca, czy po jakimś czasie zrobić przerwę?
Dolfos ARTHRO HA na stawy ,sprawdzony skład i działanie!
-
Słyszałam o produkcie, który nazywa się xxxxx Znalazłam w internecie sklep, w którym mogę kupić. Zaczęłam podawać mojemu psu. Cieszę się, bo nie jest kłuty (często tego rodzaju leki podawane są w formie zastrzyku), ani też nie muszę podawać mu go w tabletce. xxxxx jest syropem. Dodaje trochę do posiłków. Czekam na rezultaty. Myślę, że będzie dobrze. Preparat zawiera wszystkie potrzebne składniki do regeneracji stawów. Polecam!
-
Ale mówicie o preparatach z kolagenem dla ludzi do ewentualnego zastosowania dla psa? Bo nie wiem, czy dobrze zrozumiałam.
A jeśli tak, to mam opakowanie suplementu dla ludzi Flexus (z opakowania: dwuwodny fosforan dwuwapniowy, Biocell Collagen II (specjalny cześciowo hydrolizowany kolagen typu II plus dodatki "medialne"). Można go podać psu jako dodatek do Arthroflexu?
A jeśli tak, to mam opakowanie suplementu dla ludzi Flexus (z opakowania: dwuwodny fosforan dwuwapniowy, Biocell Collagen II (specjalny cześciowo hydrolizowany kolagen typu II plus dodatki "medialne"). Można go podać psu jako dodatek do Arthroflexu?
-
O, to super - dziękuję bardzo.
Jeśli dawka dla dorosłego człowieka to 2 tabletki dziennie, to dla 10-kilogramowego psa pół tabletki dziennie będzie ok?
Jeśli dawka dla dorosłego człowieka to 2 tabletki dziennie, to dla 10-kilogramowego psa pół tabletki dziennie będzie ok?
Witam,
śledzę wpisy dot. preparatów na stawy od jakiegoś czasu - chcę podać psu profilaktycznie dolfos Arthrofos, pies waży 23 kg (9 lat)- dawkowanie na opakowaniu siarczan glukozaminy 300 mg - 1 tab - sama wspomagam się siarczanem glukozaminy z tym, że stosują dawkę uderzeniową 1500/2000 mg siarczanu glukozaminy Olimpu w okresach dużego obciążenia treningowego - zakładając więc, że pies waży połowę tego co ja czy mogę dać mu dawkę uderzeniową w ilości 2 tabletek (wtedy otrzyma 600 mg glukozaminy)? z góry dziękuję za odpowiedź nie chcę doprowadzić psa do hiperwitaminozy ale wydaje mi się, że skład dolfosu przedawkowany nie powinien być szkodliwy i pies nadmiary wysika
śledzę wpisy dot. preparatów na stawy od jakiegoś czasu - chcę podać psu profilaktycznie dolfos Arthrofos, pies waży 23 kg (9 lat)- dawkowanie na opakowaniu siarczan glukozaminy 300 mg - 1 tab - sama wspomagam się siarczanem glukozaminy z tym, że stosują dawkę uderzeniową 1500/2000 mg siarczanu glukozaminy Olimpu w okresach dużego obciążenia treningowego - zakładając więc, że pies waży połowę tego co ja czy mogę dać mu dawkę uderzeniową w ilości 2 tabletek (wtedy otrzyma 600 mg glukozaminy)? z góry dziękuję za odpowiedź nie chcę doprowadzić psa do hiperwitaminozy ale wydaje mi się, że skład dolfosu przedawkowany nie powinien być szkodliwy i pies nadmiary wysika
Ja podaję mojemu psiakowi Arthro Ha. Trudno mi powiedzieć czy działa, bo podaję od lipca, ale mam głęboką nadzieję, że tak. Oprócz tego zalecono nam podawanie również Canivitonu, ale teraz się skończył i zastanawiam się co najlepiej dołączyć do Arthro Ha?
-
- Informacje
-