Dolfos ARTHRO HA na stawy ,sprawdzony skład i działanie!
W Polsce mało osób zna ten preparat.Osobiście stosuję u jednego mojego psa od 5 miesięcy(mała dysplazja),bardzo jestem zadowolony i psiak także.Tego typu preparaty produkują Niemcy,jest u nich sporo preparatów na stawy na bazie zół,a ja mam bzika na punkcie ziołolecznictwa(ludzi i zwierząt) dlatego od pewnego czasu przechodzę na tego typu preparaty .Oczywiście wszystkiego nie da się zamienić ziołami,,ale tam gdzie tylko można robię to z przyjemnością i dużym skutkiem zdrowotnym moich psów.
- kamila lakusiowa
Mam pytanie. Czy jeśli dla psa chrobocze i strzela w stawach to nie oznacza że na jakieś ubytki w stawach?
Nie nie oznacza to ubytków w stawach,ale może być to przyczyna problematycznego działania nerek,to min jeden z objawów.Oczywiście bez paniki niczego to nie oznacza tak podaje jedno ze żródeł medycyny naturalnej.Powinnaś mieć to na uwadze.
Robercie a czy takie strzelanie nie jest objawem dysplazji tudzież niedoboru mazi międzystawowej?Robert A. pisze:Nie nie oznacza to ubytków w stawach,ale może być to przyczyna problematycznego działania nerek,to min jeden z objawów.Oczywiście bez paniki niczego to nie oznacza tak podaje jedno ze żródeł medycyny naturalnej.Powinnaś mieć to na uwadze.
- kamila lakusiowa
Ostatnio Laki bardzo dużo sika
- kamila lakusiowa
tylko puki co pasuje
Leki na sikanie nie daiałaja a Laki w ciągu godzinnego spaceru laki sika ok 8 razy kiedy normalnie sika raz.
Leki na sikanie nie daiałaja a Laki w ciągu godzinnego spaceru laki sika ok 8 razy kiedy normalnie sika raz.
mam pytanie własnie dowiedziałam się od lekarza, że tak polecana na stawy glukozamina i chondroityna nie mają zbawiennego wpływu na stawy ludzkie co potwierdzają coraz szersze badania. Pierwsza moja reakcja na taką informacje to był . Jeżeli nie działa to na czlowieka to jak jest z psem? Oczywiście posuzkam w internecie jeszcze informacji na temat tych badań
czy ktoś słyszał o tym produkcie? http://www.dolfos.com.pl/index.php?id=p ... p16&druk=y
czy ktoś słyszał o tym produkcie? http://www.dolfos.com.pl/index.php?id=p ... p16&druk=y
Coś mi się tu nie zgadza,nawet z własnego doświadczenia,tu nie trzeba badań tu widać gołym okiem ,że glukozamina i chondroityna są skuteczne pod warunkiem,że są to siarczany!!!Wet chyba słyszał,że gdzieś dzwonią ale nie wiedział w którym kościele Mam psy które preparaty z ww składnikami doprowadzały do odpowiedniego stanu ruchowego Ja nie mam żadnej wątpliwości.
Ten preparat to nowy preparat Dolfosu jeśli jest dobrze zrobiony od strony chemicznej(nośniki) to będzie bardzo skuteczny.Diabelskiego szponu i msm używam od dawna w różnych wersjach.
Ten preparat to nowy preparat Dolfosu jeśli jest dobrze zrobiony od strony chemicznej(nośniki) to będzie bardzo skuteczny.Diabelskiego szponu i msm używam od dawna w różnych wersjach.
Robert A ale to nie opinia weta tylko ludzkiego lekarza zapytałam z ciekawości o działanie takich preparatów i dostałam odpowiedź, że badania sugerują, że działanie mają na zasadzie plebeco. Dlatego tez ciekawi mnie sytuacja z psami czy aby nie jest podobnie
http://www.rynekmedyczny.pl/Glukozamina ... ci,3969612
ten nowy preparat chyba wypróbuje zobacze co to za cudo
http://www.rynekmedyczny.pl/Glukozamina ... ci,3969612
ten nowy preparat chyba wypróbuje zobacze co to za cudo
.Napisałem Ci,ze stosując siarczany masz zapewnione działanie,w tym artykule nawet nikt nie pofatygował się napisać o siarczanach glukozaminy i chondroityny tylko wywalił wszystko do jednego kotła.Ech
Masz rację napisałaś o lekarzu dla ludzi a nie wecie-sorki to z przyzwyczajenia.
Jestem przekonany w 200%,że preparty na stawy działają spoko bez paniki tak jak napisałem dowodem są moje psy.
Masz rację napisałaś o lekarzu dla ludzi a nie wecie-sorki to z przyzwyczajenia.
Jestem przekonany w 200%,że preparty na stawy działają spoko bez paniki tak jak napisałem dowodem są moje psy.
-
- Informacje
-