Dolfos ARTHRO HA na stawy ,sprawdzony skład i działanie!
ale ja szczerze nawet nie wiem jakie działanie tych preparatów uznac na plus . Pies nie ma większych problemów ze stawami (poza tym ostatnim atakiem na odcinek piesiowy i pralażem w wieku szczenięcym) nie było żadnych problemów. Preparaty z glukozaminą podawałam na zasadzie profilaktyki i ze względu na wiek. Teraz po zastrzyku, który dostał przed świętami pies czuje się świetnie biega skacze gania koty... Ostatnio wet uznał, że on jest dziwnym przypadkiem
ahhh narobiło się pies przez to że ciągle skacze i biega a ja nie jestem w stanie kontrolowac jego każdego ruchu zaczął mi kuleć na przednią łapkę po takim jednym skoku bo nie zdążyłam go złapać pojechałam do weta dostał zastrzyk i tabl carprodyl f 50 i z tego co się zanosi będzie przyjmowac je dłużej. Może ktoś mi powiedzieć czy osłonowo coś psu podawać? Bo wet stwierdził, że jeżeli nie ma problemów z wątrobą to nie- a to jest dosyć silny lek...
Mam Onkę 6,5 miesięczną ( z linii użytkowej), zero problemów z poruszaniem, skończyła opakowanie Arthrofosu Forte, i mam pytanko, czy kupić kolejną porcję tego samego czy coś innego ? Psica jest na Barfie, dostaje dodatkowo pół dawki witamin Dolfos Junior, siemie lniane zmielone ze skorupkami jajek.
Basia
Basia
ranigast albo siemie lnianeshe1 pisze:ahhh narobiło się pies przez to że ciągle skacze i biega a ja nie jestem w stanie kontrolowac jego każdego ruchu zaczął mi kuleć na przednią łapkę po takim jednym skoku bo nie zdążyłam go złapać pojechałam do weta dostał zastrzyk i tabl carprodyl f 50 i z tego co się zanosi będzie przyjmowac je dłużej. Może ktoś mi powiedzieć czy osłonowo coś psu podawać? Bo wet stwierdził, że jeżeli nie ma problemów z wątrobą to nie- a to jest dosyć silny lek...
she1 czy wszyscy pogłupieli z tą chemią,każdy ładuje tony leków syntetycznych we własne psy,czy wet zamiast polprazolu(chemia fuj)nie mógł polecić siemienia lnianego np mielonego
O co ja pytam i się łudzę,ze myslenie wetów się zmieni?
O co ja pytam i się łudzę,ze myslenie wetów się zmieni?
Jeśli kupujesz ziarenka to możesz je zagotować aż puszczą "kleik" albo zalać wrzątkiem i odczekać. Potem te gluty wymieszać z karmą. Jeśli mielone to dosypujesz do karmy i wsio.she1 pisze:a możecie mi powiedzieć jak to siemie podawać dla psa? Do miski z jedzeniem mokrym wymieszać ? W pon się w takim układzie zaopatrze w aptece
-
- Informacje
-