Sprawdzone suche karmy dobrej jakości-poczytaj zanim odp
Witam
Chce zmienic mojej psicy karme, aktualnie zjada Ariona Premium Puppy Large(can vit niebieski z glukozamina) i wyproznia sie co spacer :/ a jest ich ok 9-10 (szczeniak 6 mc) Ktora bedzie lepsza? Hill's Puppy Large Breed czy Eukanuba Puppy & Junior Large Breed. Pies to 6 mc CAO (26 kg)czy przy tych karmach tez trzeba wit? czy sama ochrona stawow i jaka?
Pozdrawiam
Chce zmienic mojej psicy karme, aktualnie zjada Ariona Premium Puppy Large(can vit niebieski z glukozamina) i wyproznia sie co spacer :/ a jest ich ok 9-10 (szczeniak 6 mc) Ktora bedzie lepsza? Hill's Puppy Large Breed czy Eukanuba Puppy & Junior Large Breed. Pies to 6 mc CAO (26 kg)czy przy tych karmach tez trzeba wit? czy sama ochrona stawow i jaka?
Pozdrawiam
kiedys karmilam nimi poprzedniego psa i mam dobre wspomnienia a co proponujesz inne lepsze?
to czekam na propozycje
wiesz mi chodzi konkretnie pod rase mojego psa ktory jest zupelnie inny od goldenow,labladorow i owczarkow niemieckich zreszta nie mam zamiaru czytac ponad pol forum zeby dowiedziec sie tego samego co wiem teraz czyli niczego ba kazdy chwali co innego :/ i w sumie nie wiadomo co wybrac. Kiedys nie bylo problemu byl tylko chappi czy pedigree i po klopocie
Basiika, niestety nikt na forum nie powiem "kup karmę x po niej Twój pies będzie piękny, zdrowy itd". Każdy pies jest inny to co służy mojemu niekoniecznie będzie służyło Twojemu.
Poczytaj o żywieniu CAO na forum molosy w dziale CAO.
Poczytaj o żywieniu CAO na forum molosy w dziale CAO.
Tak zgadza sie dlatego zapytalam o dwie karmy, Pan Robert A. zasugerowal ze zna lepsze od tych wiec chetnie bym sie cos o nich dowiedziala...
Jest cały szereg lepszych karm... Nie ma sensu zapychać molosa karmami naładowanymi zbożami... Możesz wybierać spośród: Orijen, Acana, Taste of the Wilde, Nutra Gold, Brit Care, Biomill, Timberwolf, Purina Pro Plan, Bento Kronen - której z tych karm nie wybierzesz, będzie to rozsądniejszy wybór niż Hills czy Eukanuba.
Purina Pro Plan? Przeciez to najgorsze co moze byc Nie bede placic za chappi plus kilka witamim.
Reszte juz sprawdzam sklady bo nigdy o nich nie slyszalam(poza Acana i nutra). Dziekuje.
Reszte juz sprawdzam sklady bo nigdy o nich nie slyszalam(poza Acana i nutra). Dziekuje.
Karme wybralam dziekuje Wszystkim.
Purina ale Dog Chow to syf... ale kupując Eukanubę czy Hillsa płacisz krocie a też kupujesz syf...Basiika pisze:Purina Pro Plan? Przeciez to najgorsze co moze byc Nie bede placic za chappi plus kilka witamim.
Nie, nie super premium, karmiła właśnie tym Dog Club SunOWCZARZ2 pisze:Tak ale to z pewnoscia byłą cena za tą linie Super Premium, a mnie interesuje karma z linii Premiumgoskaaa pisze:A ja dostałam informacje od znajomej, która już jakiś czas temu karmiła swojego psa którąś z tych karm, zadowolona była owszem - a pies to okrutny alergik. Jednak cena wówczas byla ok 170-180 zł, a potem jeszcze skoczyły, z tym że kupowała od weta, także ciekawa jestem jakie będą mieli ceny.OWCZARZ2 pisze:Dzwoniłem i dowiedziałem się, że pełną parą mają zacząć dystrybucję na całą Polskę początkiem sierpnia i wtedy też będzie ostateczna cena widoczna na ich stronie internetowej. Narazie karmę można dostać podobno tylko w północnej Polsce. Nie pozostaje nam nic innego jak poczekać do sierpnia
-
- Informacje
-