Co prawda to nie temat żywienia,ale niemniej ważny.
Tak ogólnie zaczyna się wysyp kleszczy pamiętajcie o zapobieganiu.Przypominam,gdyz najczęściej właściciele zapominają,że przełom marca i kwietnia rusza do akcji to małe i wredne dziadostwo
UWAGA!!!Rusza wysyp kleszczy .
No ja już też zaopatrzyłam się w Fiprex (spot-on) i obróżki Sabunola.
Mojej starszej kleszcze nie lubią, w całym życiu (4,5 roku)miała jednego wbitego i ze 2-3 po niej łaziły, nie wiem jak mlodsza bedzie, ale skóry, sierść identyko więc moze też jej się uda być mało atrakcyjną dla kleszczy.
Mojej starszej kleszcze nie lubią, w całym życiu (4,5 roku)miała jednego wbitego i ze 2-3 po niej łaziły, nie wiem jak mlodsza bedzie, ale skóry, sierść identyko więc moze też jej się uda być mało atrakcyjną dla kleszczy.
radzę uważąć na preventic- o mało nie straciłam psa przez tą obrożę. Poza tym nie wiem czy jest jeszcze w sprzedaży.Basia W pisze:A jakie obrózki przeciw kleszczom polecacie? Zastanawiam się nad kiltixem albo preventic, czy może jednak kropelki spot on? Psica moja to owczarek niemiecki
Wstrzymano produkcję ale gdzieniegdzie można go dostać.she1 pisze:radzę uważąć na preventic- o mało nie straciłam psa przez tą obrożę. Poza tym nie wiem czy jest jeszcze w sprzedaży.Basia W pisze:A jakie obrózki przeciw kleszczom polecacie? Zastanawiam się nad kiltixem albo preventic, czy może jednak kropelki spot on? Psica moja to owczarek niemiecki
-
- Informacje
-