Kasiu wymiziaj ode mnie Tiffi i spokojnej nocy życzę.
A Kytka dostała rujki i operacja przełożona.
Po sterylizacji
- Kasia i Maniuś
Dzięki, Tiffka wymiziana. A ja chyba raczej będę czuwać, gdyż ona troszki zwraca i siusia pod siebie.
Dobrze, że z Kytką się wyjaśniła.
Dobrze, że z Kytką się wyjaśniła.
- Kasia i Maniuś
Dzięki za troskę, Tiffka cały czas śpi. Troszki pochodzi po mieszkaniu, ale baaardzooo mało. Sama wskakuje na fotel, więc chyba nie jest aż tak źle. Na razie ani pić ani jeść nie chce, więc ja po troszku dopajam, aby się nie odwodniła. Patrząc na to, iż ona zawsze w ciągu dnia śpi, więc jestem spokojna, bo chyba nic się nie dzieje. Próbowałam podejrzeć pod kaftanik, ale zaczęła warczeć.
Mam małe pytanko odnośnie Mańka, dostał dziś lekkiej biegunki, czy może to być efekt tego, że się martwi co z Tiffką.
Mam małe pytanko odnośnie Mańka, dostał dziś lekkiej biegunki, czy może to być efekt tego, że się martwi co z Tiffką.
Wszystko możliwe. Pyza też od 2 dni robi rzadkie kupki, pewnie z powodu Popiołka. Kasiu, ile Smecty dajesz kociakom?
I cieszę się, że z Tifką dobrze.
Widzisz, strach ma wielkie oczy.
I cieszę się, że z Tifką dobrze.
Widzisz, strach ma wielkie oczy.
- Kasia i Maniuś
Wielkie dzięki za pomoc i dobre słowa
Nie daję już smecty; na razie dałam węgiel. Mam nadzieję, że mu przejdzie bo jakbym w ostatniej qooo zobaczyłam coś czerwonego. Jak nie przejdzie, to jeszcze będę musiała jechać z nim do lekarza
Jak coś dr. Jarek ma dziś nocny dyżur.
Nie daję już smecty; na razie dałam węgiel. Mam nadzieję, że mu przejdzie bo jakbym w ostatniej qooo zobaczyłam coś czerwonego. Jak nie przejdzie, to jeszcze będę musiała jechać z nim do lekarza
Jak coś dr. Jarek ma dziś nocny dyżur.
- Kasia i Maniuś
Sorki, za lekkiego lenia opisałam w: Maniuś wita Tiffany
- Kasia i Maniuś
Patrząc na to, że Duża ostatnio troszki zaganiana, to i mniej siły. A i Małe troszki się uspokoiła, bo rozumie, że Duża ma masę spraw na głowie. Za to w prezencie dostaje po trochu coraz to nowe ciuszki
Jak strojnisia to pewnie dziewuszkaKasia i Maniuś pisze: Patrząc na to, że Duża ostatnio troszki zaganiana, to i mniej siły. A i Małe troszki się uspokoiła, bo rozumie, że Duża ma masę spraw na głowie. Za to w prezencie dostaje po trochu coraz to nowe ciuszki
- Kasia i Maniuś
Amika pisze:Jak strojnisia to pewnie dziewuszkaKasia i Maniuś pisze: Patrząc na to, że Duża ostatnio troszki zaganiana, to i mniej siły. A i Małe troszki się uspokoiła, bo rozumie, że Duża ma masę spraw na głowie. Za to w prezencie dostaje po trochu coraz to nowe ciuszki
Jakoś tak Dużej podpowiada intuicja
-
- Informacje
-