Ciekawostki..

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
Borysek

05 listopada 2007, 15:15

Amika pisze:
Borysek pisze: Amika, Twoje koty mają skrzydła :?: :shock: :lol:
Jasne, że tak :wink: , kilka dowodów fotograficznych jest tutaj
http://www.mojpupil.pl/modules.php?name ... &cat=13389
Borysek pisze: To jak Ty znosisz ich codzienne wieczorne "galopady"? :lol: :wink:
Całkiem nieźle, bo zwykle biorę w nich udział. Dyzio tak uroczo mnie zaprasza do zabawy :lol:, ja go straszę a on ucieka.
:lol: Nie, no własnym oczom nie wierzę :!: :shock: Rzeczywiście latające koty :!: I jeszcze powiedz Amiko, że Ty też "uskrzydlona" i razem z nimi pod sufitem wirujesz... :lol: :wink: :lol: :lol:

A już tak na serio, to zdjęcia naprawdę NIESAMOWITE :!: :lol:
Awatar użytkownika
Amika

05 listopada 2007, 15:31

Borysek pisze: :lol: Nie, no własnym oczom nie wierzę :!: :shock: Rzeczywiście latające koty :!: I jeszcze powiedz Amiko, że Ty też "uskrzydlona" i razem z nimi pod sufitem wirujesz... :lol: :wink: :lol: :lol:

A już tak na serio, to zdjęcia naprawdę NIESAMOWITE :!: :lol:
Borysku, nie mogę wirować pod sufitem :lol: , bo ja tu reżyseruję, nęcąc koty piórkiem gołębim (nałożonym, dla bezpieczeństwa moich palców, na patyk), a mój syn czatuje z aparatem.
Iza-Erin
Kontakt:

05 listopada 2007, 17:55

Amiko, świetne te fotki :) Jak nauczyłaś swoje kicie fruwać? :P
Awatar użytkownika
Amika

05 listopada 2007, 19:33

Moje koty wzgardziły kocimi zabawkami, bo mają bzika na punkcie ptasich piór.
Juśka codziennie sprawdza mi torebkę i siatkę jak wracam z pracy, czy przypadkiem nie przyniosłam nowego. Wystarczy, że wezmę piórko do ręki, a one chodzą za mną niczym dwa pieski.
Skaczą do takiego piórka bardzo wysoko, wywijają w powietrzu salta, jak cyrkowe koty. Niestety, te zdjęcia wychodzą najczęściej trochę rozmazane. Dyzio jak nie uda mu się capnąć piórka ząbkami, to komicznie syczy (niczym wąż), a ostatnio i Jusia też parę razy zasyczała.
Iza-Erin
Kontakt:

06 listopada 2007, 09:53

To masz wesoło. Moja Pysia też syczy, ale najczęściej na Ptysia :lol:
Natomiast Pucuś tak bardzo dziwnie burczy kiedy bawi się myszką, a Ptyś próbuje mu ją zabrać :lol:
ATA

06 listopada 2007, 12:12

Amika pisze:Ja już się zarejestrowałam, włączyłam powiadomienia i czekam aż ruszy głosowanie :lol:
Ps. Zagłosowałam w konkursie fotograficznym. Wybacz Izuniu, ale "wiszący na drzewie" mnie zachwycił i to on dostał mój głosik
Ja też już po - tym razem jako RUDA, bo ATA już mi się całkiem znudziła :wink: . Izuniu, ja wybrałam jednak inne zdjęcie (Twoje - ale jestem lizuska :lol: ), bo odniosłam wrażenie, że to biedne kocisko wisi na drzewie trochę wbrew swojej woli. A tak naprawdę wszystkie fotki są fajne :D Forum też, choć jeszcze nie miałam czasu dokładnie się z nim zaznajomić. Kiedyś to nadrobię :wink:
Iza-Erin
Kontakt:

06 listopada 2007, 13:26

ATA pisze: Ja też już po - tym razem jako RUDA, bo ATA już mi się całkiem znudziła :wink: . Izuniu, ja wybrałam jednak inne zdjęcie (Twoje - ale jestem lizuska :lol: ), bo odniosłam wrażenie, że to biedne kocisko wisi na drzewie trochę wbrew swojej woli. A tak naprawdę wszystkie fotki są fajne :D Forum też, choć jeszcze nie miałam czasu dokładnie się z nim zaznajomić. Kiedyś to nadrobię :wink:
ATO, wcale nie jesteś lizuską. No, może ociupinkę :wink: ale bardzo mi miło :) Zwłaszcza, że ja jestem ruda (choć nie od urodzenia :wink:). A fotki i całe forum faktycznie są bardzo fajne :)
ATA

06 listopada 2007, 13:35

Iza-Erin pisze:.... jestem ruda (choć nie od urodzenia :wink:)
Ja też :lol:
Iza-Erin
Kontakt:

06 listopada 2007, 14:42

W takim razie witam w gronie farbowanych :D
Awatar użytkownika
Borysek

06 listopada 2007, 18:18

No proszę, powoli zaczynają zarysowywać się obrazy naszych forumowych Koleżanek :wink: Dobre i to na początek :lol: :wink:
Iza-Erin
Kontakt:

06 listopada 2007, 18:51

Dobra, dobra. Skoro kolega taki cfany, to może narysuje swój obraz? Przynajmniej w ogólnym zarysie :twisted:
Awatar użytkownika
Annie
Kontakt:

06 listopada 2007, 19:20

Iza-Erin pisze:Skoro kolega taki cfany, to może narysuje swój obraz? :twisted:
Święte słowa Iza :D

Ja też mogę się nieco podpisać pod klubem rudych, choć akurat nie aktualnie, ale etap rudy tez przerabiałam :lol:

Do Boryska: ATA co nieco zdradziła na Twój temat i napiszę do Ciebie na PW z małym pytankiem :D
Awatar użytkownika
Borysek

06 listopada 2007, 19:33

Annie pisze:
Iza-Erin pisze: Skoro kolega taki cfany, to może narysuje swój obraz? :twisted:
Święte słowa Iza :D
No dobra, niech Wam będzie :D Ja blondyn niefarbowany od urodzenia :lol:
Annie pisze: Do Boryska: ATA co nieco zdradziła na Twój temat i napiszę do Ciebie na PW z małym pytankiem :D

Mam już się bać? Tak tajemniczo to zabrzmiało... :wink:
Awatar użytkownika
Amika

06 listopada 2007, 19:39

Iza-Erin pisze:Dobra, dobra. Skoro kolega taki cfany, to może narysuje swój obraz? Przynajmniej w ogólnym zarysie :twisted:
Zamiast rysować, lepiej niech Borysek wklei fotkę :lol:
Awatar użytkownika
Amika

06 listopada 2007, 19:43

Borysek pisze:
No dobra, niech Wam będzie :D Ja blondyn niefarbowany od urodzenia :lol:
Ja też już jestem blondynka (farbowana przez latka :twisted: ) :D
ODPOWIEDZ
  • Informacje