Ciekawostki..
Z tą fotką to świetny pomysł. Borysku, czekamy
Spokojnie ja nie jestem groźna Ja jestem z charakteru jak słodki, tuptający kociakBorysek pisze:
Mam już się bać? Tak tajemniczo to zabrzmiało...
Jasne możesz być zgrabnym tłem dla Polci.
Zdjątko zatytułuj księżniczka Polcia i jej uniżony sługa
Zdjątko zatytułuj księżniczka Polcia i jej uniżony sługa
Dokładnie Czekamy więc na fotkę
Pierwsza odważna to chyba jest Ewa1003 - trochę widać Ją ( ) w avatarkuBorysek pisze: W takim razie czekam na PW
A co do zdjęcia, to chyba się wstrzymam. Może ktoś inny odważy się pierwszy...???
Może być tutaj (jak wyglądamy to też swego rodzaju "ciekawostka" ), albo w Kociokawiarni. Można też założyć nowy wątek "My i nasze fotki"Borysek pisze: I jeszcze pytanie natury technicznej: Gdzie miałbym umieścić ewentualnie takie zdjęcie? W wątku "Fotki Waszych Pupili"???
Borysku, bądź gentelmanem, nie pozwól damom czekać
No ja myślę, zwłaszcza że żadna z nas Dodą nie jest
No ja też należę do tych odważnych, które się już troszkę ujawniłyAmika pisze:Pierwsza odważna to chyba jest Ewa1003 - trochę widać Ją ( ) w avatarku
Jesteśmy razem z moją Perełeńką na jednym ze zdjęć na jej stronce "pupile.com"
Borysek pisze: I jeszcze pytanie natury technicznej: Gdzie miałbym umieścić ewentualnie takie zdjęcie? W wątku "Fotki Waszych Pupili"???
Amiko, świetny pomysł z tym nowym wątkiemAmika pisze:Może być tutaj (jak wyglądamy to też swego rodzaju "ciekawostka" ), albo w Kociokawiarni. Można też założyć nowy wątek "My i nasze fotki"
Myślę, ze wszystkie chętnie obejrzałybyśmy sobie fotki naszego przesympatycznego Boryska, który w zasadzie jest rodzynkiem na tym forum :D:D
No to jak starszyzna najpierw, to teraz ja muszę
Ciotka Ula ze swoją kochaną niunieńką (jak to już uzgodniliśmy z Boryskiem - syjamską siostrzyczką cudnej Polci )
Ciotka Ula ze swoją kochaną niunieńką (jak to już uzgodniliśmy z Boryskiem - syjamską siostrzyczką cudnej Polci )
- Lucyfrecja
- Kontakt:
Babciu Amiko, to co najważniejsze widać, bo najważniejsza jest moja kochana PerełeńkaAmika pisze:Cioteczko Ulu, prosze nie oszukiwać - tego co najważniejsze prawie nie widać .
A tak między nami, to ja potrafię jedynie wklejać zdjęcia ze stronki pupile . Stąd też to zdjęcie, ale chętnie zamieszczę inną fotkę jak mnie kto nauczy...
-
- Informacje
-