Fotki Waszych pupili.

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Iza-Erin
Kontakt:

29 lipca 2008, 18:59

Aniu, bardzo przepraszam :oops: i juz naprawiam swój błąd.
Psotek dostał imię pasujące do niego jak ulał, bowiem urwis z niego nieprzeciętny :roll: Wszędzie wlezie, burczy na pozostałą czwórkę i leci do michy jak torpeda, robiąc naprawdę dużą konkurencję Pumkowi.

A oto mój totek Psotek:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Kasia i Maniuś

29 lipca 2008, 22:41

Psotek jest cudny, a te jego białe wąsy i brwi :lol: :lol: :lol:
Tak naprawdę dopiero na zdjęciu z Pumkiem przy misce zobaczyłam różnicę w wielkości :wink: Już zapomniałam jaki Maniuś był malutki :cry: :cry:
Awatar użytkownika
ania1985

30 lipca 2008, 06:49

o rany jaki maluszek, a za to Pumus juz spory kocurek:) ostatnio zastanawialam sie ( ale i tak marne szanse narazie) nad znalezieniem kici towarzystwa, i wiem ze to trudne wprowadzic nowego kota do "starego", "starych"...Tobie Iza chyba jednak idzie niezle, kotki sie chyba szybko akceptuja.
juz sie nie moge doczekac zdjecia calej 5tki razem:)
Iza-Erin
Kontakt:

30 lipca 2008, 07:27

Kasiu, Aniu - bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa. Psotek faktycznie wygląda jak maluszek przy Pumku, ale rośnie bardzo szybko i jeszcze trochę, a będzie naprawdę duży. Ogólnie i tak jest spory, tylko Pumek bardzo szybko urósł, bo w wieku pół roku dogonił Ptysia :shock: Tak samo zresztą było z Pysią, która mając 6 miesięcy, przegoniła wielkością swoją mamusię. Ostatnio ich ważyłam i Pysia waży 5,2 kg (dieta przynosi efekty, bo schudła :lol: ), Pucuś około 5, Ptyś - 3,8 kg, Pumek 4,2 kg, natomiast Psotek 2,3 kg :) Od razu widać, które z moich kotów są łasuchami (Pysia i Pumek :lol: ). A co do fotek, to również chciałabym mieć juz zdjęcia całej piątki, ale koty, jak to koty - to one decydują, nie my ;) :lol: W każdym bądź razie, jak tylko uda mi się cos pstryknąć, od razu wrzucam :)

Aniu, fajnie że myślisz o dokoceniu się. Powinno być dobrze, bo Maniuś przecież jest jeszcze młody. U mnie Pysia miała prawie rok kiedy pojawił się pierwszy z kocurków, Pucuś. Może mniej sterujące byłoby gdybyś wzięła małą koteczkę, ale w sumie nie ma reguły. Będę trzymać kciuki :)
Awatar użytkownika
ania1985

30 lipca 2008, 08:59

heheeh Iza ja nie mam Maniusia tylko Kasia, ale narazie szanse ze wezme kota sa jak 1 do 10ciu. chcialabym zapewnic towarzysza kotce, ale z 2giej strony mama sie nie zgadza, a ja troche przyznam ze boje sie czy by sie to udalo. podejrzewam z emoja rozpieszczona kotka zamiast sie cieszyc moglaby sie niezle wkurzyc. jednak gdyby tak jak Tobie ktos mi podrzucil to napewno bym wteyd wziela to za zrzadzenie losu i zostawila u siebie nowego kota. podobnie gdybym znalazla jakiegos biedaka.
nie jestem jesccze do konca gotowa na nowego ale rozwazam.
Iza-Erin
Kontakt:

30 lipca 2008, 09:42

Aniu, oczywiście że Maniusia ma Kasia :oops: To wszystko dlatego, że strasznie chce mi się spać. Co do drugiego kota i reakcji rezydenta, to moja Pysia też była rozpieszczona, bo miałam ją tyko jedną przez 8 miesięcy, więc dość długo.
Awatar użytkownika
Borysek

30 lipca 2008, 09:50

Amika pisze: Gdyby kocio był bliziutko to poprostu bym go przyniosła do domu (niby tylko na trochę, tak jak Dyzia :twisted: ), ale kocio jest aż pod Poznaniem i boję się zaryzykować.

Amiczko, a ja jutro znowu będę niedaleko Ciebie :D Szkoda, że Poznań będzie mi nie po drodze, bo tak to bym Ci kociaka przywiózł po kryjomu :lol:

Iza - MP5 nie dała pospać? :wink:
Awatar użytkownika
Amika

30 lipca 2008, 10:04

Borysek pisze:
Amika pisze: Gdyby kocio był bliziutko to poprostu bym go przyniosła do domu (niby tylko na trochę, tak jak Dyzia :twisted: ), ale kocio jest aż pod Poznaniem i boję się zaryzykować.

Amiczko, a ja jutro znowu będę niedaleko Ciebie :D Szkoda, że Poznań będzie mi nie po drodze, bo tak to bym Ci kociaka przywiózł po kryjomu :lol:
A gdzie konkretnie, może wpadniesz z wizytą. Serdecznie zapraszam :lol:
Iza-Erin
Kontakt:

30 lipca 2008, 10:10

Borysek pisze:
Iza - MP5 nie dała pospać? :wink:
Ano nie. Ostatnio szaleją, że aż strach :roll: :lol:
Awatar użytkownika
Borysek

30 lipca 2008, 10:20

Amika pisze: A gdzie konkretnie, może wpadniesz z wizytą. Serdecznie zapraszam :lol:
:lol: Kazimierz Dolny (i pobliskie wioseczki) - Nałęczów - Lublin :lol: :wink:
Awatar użytkownika
Amika

30 lipca 2008, 10:21

Kochani wysłałam fotkę Jusi na konkurs. Do wygrania jest 100,00 na zakupy dla mnie i 20 kg karmy dla wskazanego przez mnie schroniska.
Forum mało znane, jeśli ktoś miałby ochotę oddać głos na fotkę Jusi, adres podam wieczorkiem na pw .
Dodam, że trzeba się zarejestrować
Awatar użytkownika
Amika

30 lipca 2008, 10:51

Borysek pisze:
Amika pisze: A gdzie konkretnie, może wpadniesz z wizytą. Serdecznie zapraszam :lol:
:lol: Kazimierz Dolny (i pobliskie wioseczki) - Nałęczów - Lublin :lol: :wink:
I to tylko jednodniowy wypad?

Z Lublina to tylko godzinka drogi, dasz się skusić mizianiem moich kotów :lol:
ATA

30 lipca 2008, 11:18

Aniu, to ja poproszę adres na PW :wink: Z czystym sumieniem zagłosuję, bo wiem, że fotka Jusi na 100% będzie najpiękniejsza. Nie mam co do tego żadnych wątpliwości :D .
A tak w ogóle to całe mnóstwo ślicznych fotek pojawiło się ostatnio w tym wątku :P . Vvillemo - Twój futrzak jest wprost zjawiskowy - oczu oderwać nie moża. I jak wspaniale pozuje :D. Izo - Psotek też śliczniusi i choć wygląda na urwisa, nie odbiera mu to ani trochę uroku i kocięcego wdzięku :wink: A ten przyszły kotek Amiki - miodzio :P :D Gdyby to tylko ode mnie zależało już byłby u mnie. Cudo! :D To koteczka, czy kocurek?
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2008, 16:10 przez ATA, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Borysek

30 lipca 2008, 11:24

Amika pisze: I to tylko jednodniowy wypad?

Z Lublina to tylko godzinka drogi, dasz się skusić mizianiem moich kotów :lol:

Czterodniowy.

No wiesz?! :lol: To ja taki kawał Polski przejadę i jeszcze do Chełma mam wpadać :roll: :lol: Myślałem, że Ty podjedziesz (najlepiej do Kazimierza - będzie akurat festiwal filmowy) :lol: :wink:
ATA

30 lipca 2008, 11:41

No tak.... :roll: Widać, że to małolat - w naszych czasach dama nie uganiała się za facetem. No, ale zwyczaje się zmieniają :lol:
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2008, 11:41 przez ATA, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
  • Informacje