Ja u swoich tego nie zauważyłam jakoś specjalnie.
Aniu, Beatko - czy doszły do Was przesyłki?
Fotki Waszych pupili.
no wlasnie a moj sobie tak ostatnio umyslil ze wstaje po to zeby pojsc spac, b dziwnie:/ nie ma w ogole wczesnorannych zabaw(:?) a wieczorem po 5 godzin co chwila dziki szał
ps- chyba odkrylam zespol falujacej skory tez:)
ps- chyba odkrylam zespol falujacej skory tez:)
Zostawiam Was na kilka dni, obiecano nam Meksyk ale tym razem też będzie Egipt W Marsa El Alam mam nadzieję zobaczyć nie tylko piękne rafy, kolorowe ryby ale także delfiny i żółwie
Wczoraj starałam się na zaś nacieszyć Kociankami i dla Was też coś naszykowałam.
Do zobaczenia po 15-tym
Kusząca kocimiętka
Obudzić śpiocha
Wczoraj starałam się na zaś nacieszyć Kociankami i dla Was też coś naszykowałam.
Do zobaczenia po 15-tym
Kusząca kocimiętka
Obudzić śpiocha
Aniu, miłego pobytu!
Aniu1985, czy dostałaś przesyłkę?
Aniu1985, czy dostałaś przesyłkę?
dostalam:):):)
rany Iza ale niespodzianka, poprawil mi sie humor ktory mis ie zepsol wz z ph 7,5 i jednym wstretnym struwitem;/
fotka cudna, Kociaki nieziemskie, zaraz "zawisna" na mojej tablicy korkowej nad biurkiem:)
tylko ze nie ma za co dziekowac:)
rany Iza ale niespodzianka, poprawil mi sie humor ktory mis ie zepsol wz z ph 7,5 i jednym wstretnym struwitem;/
fotka cudna, Kociaki nieziemskie, zaraz "zawisna" na mojej tablicy korkowej nad biurkiem:)
Bardzo się cieszęania1985 pisze:dostalam:):):)
I jest za co, jest!
Pozdrawiamy!
Witaj Aniu!
Wcale Ci się nie dziwię
I jak było, czekamy na relację!
Wcale Ci się nie dziwię
I jak było, czekamy na relację!
-
- Informacje
-