Aniu śliczne
Kiciu wszystkiego najlepszego od cioci i Kocianków .
Z oficjalnymi życzeniami wpadnę na wieczoną imprezkę, bo teraz jestem na forum tylko przelotem, a po życzeniach cioteczki Izy trzeba trochę poszperać
Fotki Waszych pupili.
-
Kciunia naprawdę śliczna i bardzo,bardzo fotogeniczna.
Od nas spóżnione ,ale najszczersze życzenia wszystkiego najlepszego dla Kiciuni!
Od nas spóżnione ,ale najszczersze życzenia wszystkiego najlepszego dla Kiciuni!
no to ja tez wrzucę pare fotek Tofika
pierwsza - some kind of monster:D
czasem żałuje, że jestem dobrym panem... niedzielna pobudka o 7 na pieszczochy...
niech bym tylko spróbował go zignorować albo wygonić, rozwala się i nie mam innego wyboru, trza głaskać
to co tygrysy lubią najbardziej:)
to by było na tyle jak na pierwszy raz:)
pierwsza - some kind of monster:D
czasem żałuje, że jestem dobrym panem... niedzielna pobudka o 7 na pieszczochy...
niech bym tylko spróbował go zignorować albo wygonić, rozwala się i nie mam innego wyboru, trza głaskać
to co tygrysy lubią najbardziej:)
to by było na tyle jak na pierwszy raz:)
Ale śliczny Toficzek
Bliźniak mojego Pucusia
Pozdrawiamy!
Bliźniak mojego Pucusia
Pozdrawiamy!
Ale niespodzianka , a już miałam szukać Waszego wątku i "wzywać Cię do tablicy"
Fajnie widzieć Twojego kotusia, Tofik-szwaczka pięknie wygląda.
A poranne miziane to wyrazy miłości do Ciebie i nie marudź - godzina nie taka tragiczna ,
Moje Kocianki uprawiały gonitwy o 4 rano, a ja służyłam za trampolinę przy zeskoku z parapetu
BTHzz jest tu jeszcze jeden wątek gdzie wstawiamy zdjęcia, teraz na Ciebie czas
Fajnie widzieć Twojego kotusia, Tofik-szwaczka pięknie wygląda.
A poranne miziane to wyrazy miłości do Ciebie i nie marudź - godzina nie taka tragiczna ,
Moje Kocianki uprawiały gonitwy o 4 rano, a ja służyłam za trampolinę przy zeskoku z parapetu
BTHzz jest tu jeszcze jeden wątek gdzie wstawiamy zdjęcia, teraz na Ciebie czas
To wątek "Ciekawostki ..."BTHzz pisze:a co to za miejsce? nie jestem dobrze zorientowany a forum odwiedzam rzadko:P
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=6037
Zamieszczamy tam m.in. nasze zdjęcia. Fajnie jest wiedzieć jak wyglądają znajomi z forum
Pomysł zrodził się gdzieś na 4-5 stronie.
Czy u Was też coś szwankowało dzisiaj forum
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009, 19:51 przez spinoo, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Informacje
-