hehe no wiec chyba tu jesczze geny dochodza, bo Ty chyba Iza nie masz spaslakow co nie;)
a u mojej widac tlusty brzuch nawet na tej fotce jak lezy na plerach i teoretycznie jest on najmniejszy wowczas hehe
Fotki Waszych pupili.
- Kasia i Maniuś
Jakie anorektyki Maniek waży 4,8 kg, a Tiffka 4,0 kgIza-Erin pisze:M&T anorektycy
U Maniusia chyba waga przekłamuje
- Kasia i Maniuś
Iza-Erin pisze:U Maniusia chyba waga przekłamuje
Nie przekłamuje - najpierw był ważony w domku, a potem kontrolnie w lecznicy podczas ostatniej wizyty.
- Asik L&L&L
- Asik L&L&L
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2009, 18:03 przez Asik L&L&L, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolejka do mycia - Duża niech sobie poczeka
Spracowane Kocianki
I jeszcze przedstawiam moich nowych podopiecznych - rodzeństwo: Miśka i Snejki - Zwariowane pracowe Czupurki
Spracowane Kocianki
I jeszcze przedstawiam moich nowych podopiecznych - rodzeństwo: Miśka i Snejki - Zwariowane pracowe Czupurki
Amiko, jak dobrze, znów widziec Cię na forum i Twoje jak zwykle rozkoszne futrzaki
Podopieczni równie piekni - dorodne , zdrowe zwierzaki.No a bójka pokazowa Miska i Snejki maja piękne umaszczenie, a jakie posłuszne "bawicie się czy nie?" i natychmiastowy powrót do zapasów
Podopieczni równie piekni - dorodne , zdrowe zwierzaki.No a bójka pokazowa Miska i Snejki maja piękne umaszczenie, a jakie posłuszne "bawicie się czy nie?" i natychmiastowy powrót do zapasów
Elu, ja tu jestem codziennie
Tylko jakoś tak pusto zrobilo się u nas, większość przeniosła się na to drugie forum (tutaj chyba zbyt dużo zakazów i nakazów, i mimo obietnic nic się nie zmienia ).
Mimo to stale tu zaglądam przez sentyment ... to moje pierwsze forum.
A Czupurki są superaśne. Szkoda, że ktoś źle ocenił swoje możliwości i zamiast im pomóc, w pewnym sensie wyrządził im krzywdę. Teraz są pod moją opieką i chyba mnie lubią
Tylko jakoś tak pusto zrobilo się u nas, większość przeniosła się na to drugie forum (tutaj chyba zbyt dużo zakazów i nakazów, i mimo obietnic nic się nie zmienia ).
Mimo to stale tu zaglądam przez sentyment ... to moje pierwsze forum.
A Czupurki są superaśne. Szkoda, że ktoś źle ocenił swoje możliwości i zamiast im pomóc, w pewnym sensie wyrządził im krzywdę. Teraz są pod moją opieką i chyba mnie lubią
- Kasia i Maniuś
-
- Informacje
-