Rzeczywiście wygląda trochę na "Norwega" Piękny maluchspinoo pisze:Jak dla mnie to wygląda troche jak NFO... śliczna kiciavvillemo pisze: Jest mieszaniną dachowca z jakimś futrzakiem
Fotki Waszych pupili.
Dobrze, dobrze, Kolego sympatyczny. Nie zmieniaj tematu. Gdzie jest Twoja fotka (obiecana zresztą)?
Vvillemo, witam Cię również
Masz NAPRAWDĘ prześlicznego kociaczka!! Po prostu CUDO!! :D
Moim zdaniem to maleńki pół-maine coonek, który wyrośnie Ci na pięknego i zapewne wielkiego kocurka
A tak jak dziewczyny powyżej, stawiam na oczka miodowo-bursztynowe
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2007, 21:04 przez Ulla, łącznie zmieniany 1 raz.
Babcia Amika, z dumą przedstawia Wam, schwytane dzisiaj (własnorecznie) strasznie dzikie maleństwa . Od prawie 4 godzin maluszki mieszkają (DT) u znajomej z forum miau. Aga daje ciepły i przytulny kąt, ja michę i opiekę naszego Pana Weta W oswajaniu pomaga Asia, mała córeczka Agi. Jak widać kotki są piękne, a będą jeszcze piękniejsze, dlatego prosimy o zapisywanie się w kolejkę już teraz, by potem nie było awantur
Maluszki zanim mamuśka ukryła je przed nami:
Dzikuski, które po odchowaniu nam podrzuciła:
Na razie tylko 4 , I już komplet
Mamuśka, zdjęcia wcześniejsze, bo na razie "kukułka" się ukrywa:
Jak kotki bedą juz miały swój własny watek dam znać.
Tymczasem proszę podziwiać, trzymać kciuki za zdrówko i szybkie oswojenie. No i oczywiście pamietajcie, kto pierwszy ten lepszy
...........................................
Edit (14.XI)
Jeden z maluszków nie żyje. Był wprawdzie najmniejszy, ale i najśmielszy. Wierzyłam, że w cieple i z pełną miską dogoni rodzeństwo. Dałam mu na imię FIFI.
Tak mi źle, bardzo go zawiodłam ....
Maluszku do zobaczenia
Maluszki zanim mamuśka ukryła je przed nami:
Dzikuski, które po odchowaniu nam podrzuciła:
Na razie tylko 4 , I już komplet
Mamuśka, zdjęcia wcześniejsze, bo na razie "kukułka" się ukrywa:
Jak kotki bedą juz miały swój własny watek dam znać.
Tymczasem proszę podziwiać, trzymać kciuki za zdrówko i szybkie oswojenie. No i oczywiście pamietajcie, kto pierwszy ten lepszy
...........................................
Edit (14.XI)
Jeden z maluszków nie żyje. Był wprawdzie najmniejszy, ale i najśmielszy. Wierzyłam, że w cieple i z pełną miską dogoni rodzeństwo. Dałam mu na imię FIFI.
Tak mi źle, bardzo go zawiodłam ....
Maluszku do zobaczenia
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2007, 22:17 przez Amika, łącznie zmieniany 2 razy.
Amiko, maleństwa są PRZECUDNE!! :D
Mam nadzieję, że te słodkie kociaczki znajdą kochające domki
BARDZO mocno trzymam kciuki za całą tę prześliczną piątkę i liczę, że rzeczywiście będzie stała po nie kolejka...
Mam nadzieję, że te słodkie kociaczki znajdą kochające domki
BARDZO mocno trzymam kciuki za całą tę prześliczną piątkę i liczę, że rzeczywiście będzie stała po nie kolejka...
Dzięki wielkie za zaufanie!Amika pisze:Ulla, w Twoje ręce mogę oddać nawet bez wizytowania domku
Ja bardzo chciałabym jeszcze 1 koteczka w domu, zwłaszcza, że nie miałam okazji poznać mojej niunieńki maleńkiej, ale obawiam się, że moje Serduszko żadnego kotka nie zaakceptuje .
Ona chyba żyje w przeświadczeniu, że jest jedynym kotkiem swojej pańci, a inne kotki nie mają prawa nawet na panią popatrzeć (od dłuższego czasu robię pochchody, by ją zaprzyjaźnić z kotkiem mojej mamy i nic mi z tego nie wychodzi ).
Cóż, w mniemaniu mojego słoneczka, jestem jej własnością
Amiko, maleństwa są cudowne, niech się zdrowo chowają
Villemmo - kociaczek jest prześliczny Norweg? Bo taki puchatek jak mój Ptyś
Borysku, zawiodłam się i to bardzo
Villemmo - kociaczek jest prześliczny Norweg? Bo taki puchatek jak mój Ptyś
Borysku, zawiodłam się i to bardzo
Amiko cudne te maluchy. Miały szczęście, że znalazły troskliwych opiekunów tymczasowych, a mam nadzieje, ze znajdą też tych stałych.
Jak patrzę na takie cud gromadki, to utwierdzam się, że po wyprowadzce na własne (co mam nadzieję nastąpi już niedługo) adoptuje sobie taką słodką bandę Myślałam właśnie, żeby hurtowo dokocić się rodzeństwem
Jak patrzę na takie cud gromadki, to utwierdzam się, że po wyprowadzce na własne (co mam nadzieję nastąpi już niedługo) adoptuje sobie taką słodką bandę Myślałam właśnie, żeby hurtowo dokocić się rodzeństwem
I to jest jedyna słuszna koncepcja, Annie
Tak trzymaj
Tak trzymaj
Kotki mają swój wątek i serdecznie zapraszają w odwiedzinyAnnie pisze:Amiko cudne te maluchy. Miały szczęście, że znalazły troskliwych opiekunów tymczasowych, a mam nadzieje, ze znajdą też tych stałych.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Przy takiej gromadce dzikusków będzie na pewno bardzo ciekawie
-
- Informacje
-