Fotki Waszych pupili.
przez moj dom dużo kociatych sie przewija, teraz nie mam czasu ale poźniej troche siąde i powklejam zdjęcia tych ktorzy z nami mieszkali jakiś czas Bonusik to rewelacyjny bardzo łagodny i kochany bezjajeczny już kocurek w lutym skonczy rok
a tu już grupa przy śniadanku Oti moj rezydencik , Bonik z siostrą Bajeczką i podrzucona Kiarusia dłgowłosa ktora tu jest akurat po sterylce w kaftaniku
Tu dostali trawke prosto z łąki przez 30 minut koty mi wsiąkły były zachwycone
Tu jest sama cudna Kiarusia ktora teraz mieszka koło Krakowa, znalazła wspaniały dom i kochających ją ludzi
Tu Kiarusnia z Bajeczką
A tu z Otim ...............czasem bardzo tęsknie za nią i innymi ktore mają już swoje domki, ale co zrbić wszystkich zatrzymać nie mozna ...
Tu dostali trawke prosto z łąki przez 30 minut koty mi wsiąkły były zachwycone
Tu jest sama cudna Kiarusia ktora teraz mieszka koło Krakowa, znalazła wspaniały dom i kochających ją ludzi
Tu Kiarusnia z Bajeczką
A tu z Otim ...............czasem bardzo tęsknie za nią i innymi ktore mają już swoje domki, ale co zrbić wszystkich zatrzymać nie mozna ...
Ale cudowne kicie, dobrze że się im poszczęściło
-
Ale słodziudkie
Ale o co chodzi dziewczyny?
Sorki, ale miałam "szkolny" weekend, że się tak wyrażę i jestem pół przytomna
Sorki, ale miałam "szkolny" weekend, że się tak wyrażę i jestem pół przytomna
Mnie brakuje dających sobie buzi Pysi i Pucusia (baaaardzo mi się ten avatorek podobał) , a Ani chodzi o to, że Twoje MP3 są tak urodziwe, że warto pokazać je w nieco większym wymiarze. Na obecnym avatorze prawie ich nie widać i to jest naprawdę duża strata
-
- Informacje
-