Fotki Waszych pupili.
Ano niezłe, ATO A koty to jak czasem - takie obrazki, na których sa wszystkie razem to raczej rzadkość, więc pyknęłam całą serię.ATA pisze:
Naprawdę niezłe kocie kłębowisko One tak często?
Amiko, ja również życzę Ci udanych wakacji i czekam na słoneczko
Pięknie Wam dziękujemy Iza ma rację - cudna modelka, więc nie mogło być inaczej...
Amika, udanego wypoczynku i niezapomnianych wrażeń Jeśli natrafisz na snujące się gdzieś w Dolinie Królów duchy staroegipskich kotów - koniecznie uwiecznij je na fotkach i pokaż je nam (pamiętaj, że nie bez powodu zostałaś mianowana na Mrs. Photo ).
Kłębek kocich futer rewelka
Amika, udanego wypoczynku i niezapomnianych wrażeń Jeśli natrafisz na snujące się gdzieś w Dolinie Królów duchy staroegipskich kotów - koniecznie uwiecznij je na fotkach i pokaż je nam (pamiętaj, że nie bez powodu zostałaś mianowana na Mrs. Photo ).
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2008, 10:20 przez Borysek, łącznie zmieniany 1 raz.
No, no Borysku, aleś Ty skromny Ale modelka super, prosimy o więcej fotek.Borysek pisze:Pięknie Wam dziękujemy Iza ma rację - cudna modelka, więc nie mogło być inaczej... ...
Dzięki za uznanie
Jasne, że się da (jeszcze troszkę rozjaśniłam), tylko nie wiem czy Borysek nie ma nic przeciwko moim eksperymentomATA pisze:A avatarek Boryska dalej wystaje Amiko, a jakby tak jeszcze ociupinkę przyciąć?
http://img206.imageshack.us/img206/1069 ... a2awf2.jpg
jeszcze taki
http://img337.imageshack.us/img337/2858 ... asmnw6.jpg
Borysku, to ja bardzo się cieszę, że Ci się podoba .
Następne fotki pstryknij na żółtym, wrzosowym lub jasno-czerwonym tle (może to być nawet ręcznik kąpielowy), zobaczysz jak pięknie czarno-białe koty prezentują się na takich żywych kolorach
Następne fotki pstryknij na żółtym, wrzosowym lub jasno-czerwonym tle (może to być nawet ręcznik kąpielowy), zobaczysz jak pięknie czarno-białe koty prezentują się na takich żywych kolorach
Amika pisze: Następne fotki pstryknij na żółtym, wrzosowym lub jasno-czerwonym tle (może to być nawet ręcznik kąpielowy), zobaczysz jak pięknie czarno-białe koty prezentują się na takich żywych kolorach
Wiem, wiem Amiko Pola ma nawet taki pomarańczowy koc, na którym śpi w nocy i wygląda wtedy superowo Problem w tym, że nie mam własnego aparatu. Wczoraj pożyczyłem, a że Polcia wylegiwała się akurat na kanapie, to została uwieczniona Następnym razem przychwiluję, kiedy będzie spać na jaskrawym tle
-
- Informacje
-