No właśnie, przez Twój brak refleksu my nie możemy się pośmiaćATA pisze:Ja zawsze tak reaguję na pochwały MISTRZÓW Kraśnieję z zadowolenia i konfuzji jednocześnie
A tu dwa z tych kiepskich, ale przynajmniej raz nie na stole
W chwilę po zrobieniu tej drugiej fotki Fiodor przekręcił się figlarnie na plecki i spadł z krzesła. Fotki nie zrobiłam, bo krztusiłam się ze śmiechu Gdybyście widzieli jego minę
Fotki Waszych pupili.
Amika, jestem pełna podziwu dla Ciebie. Nie wyobrażam sobie mojej mamy "śmigającej" po forum, przerabiającej zdjecia itd.(pamietam jak zakładałam jej maila i jak jej podyktowałam jaki ma adres to powiedziała ze ona nie chce małpa )Tyle się można od Ciebie nauczyć..
A zapraszm serdecznie Amiczko - u nas piękna pogoda Ale serio ja się troszkę śmiałem z tego, że ATA kraśnieje
A jeśli chodzi o tytuł to w 99% jest za talent (serio), a tylko 1% za gderanie ( fotka twarzy...).
Dośka foty będą - za jakiś czas na pewno
OK, ja już dzisiaj uciekam, bo Polusia jest zazdrosna i zaczyna dobierać się do firanek
A jeśli chodzi o tytuł to w 99% jest za talent (serio), a tylko 1% za gderanie ( fotka twarzy...).
Dośka foty będą - za jakiś czas na pewno
OK, ja już dzisiaj uciekam, bo Polusia jest zazdrosna i zaczyna dobierać się do firanek
Borysku, Ty jak zwykle zgrabnie wybrniesz . A pogoda i u nas fajna
Dosiu, po necie aż tak długo to ja nie śmigam, bo najpierw nie miałam, a potem dzieci nie dopuściły , Ale komputer obłaskawiłam jakieś 18 lat temu. Poza tym mnie to kusi, bo ja lubię nowinki techniczneDośka@ pisze:Amika, jestem pełna podziwu dla Ciebie. Nie wyobrażam sobie mojej mamy "śmigającej" po forum, przerabiającej zdjecia itd.(pamietam jak zakładałam jej maila i jak jej podyktowałam jaki ma adres to powiedziała ze ona nie chce małpa )Tyle się można od Ciebie nauczyć..
- Kasia i Maniuś
Piękni jesteście oboje. Super fotka
Dziękuję Amiko
A co do fotek, to ja niczego nie zmiejszałam
Pierwszy raz jak otworzyłam to jedno zdjęcie pokazywało się w rozmiarach 320x240 i wąsy były takie srebrne i świecące się, jak zmieniłaś ostatnią fotkę, otworzyłam jeszcze raz tamtą i już pokazywało normalnie.Iza-Erin pisze:Dziękuję Amiko
Ps Ale rozrabiasz Podpis
Izo, cudne te fotki Napatrzyć się nie mogę A podpis REWELACJA!!! Dobra robota Aniu To ja też proszę o mały retusz - od wczoraj się trochę poprawiliśmy Aaaaaa, byłabym zapomniała - Kasia i Maniuś też się świetnie prezentują - super fotka!
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2008, 15:26 przez ATA, łącznie zmieniany 3 razy.
ATO - bardzo dziekujemy
Ale o co chodzi z tym podpisem
Ale o co chodzi z tym podpisem
A nie, jakoś sama go "ugładziłam". Chyba, że niewidzialna ręka Ani zadziałała, a ja nic o tym nie wiem.ATA pisze: Izo, zwracam honor - myślałam, że Twój podpis to dzieło Ani
-
- Informacje
-