Aniu, świeża kocimiętka ma delikatniejszy zapach niż np. mięta pieprzowa, a suszona dodatkowo traci pewnie połowę aromatu.Posiałam mojej trójce ziele w ogródku, ale nie wzbudza w nich żadnych uczuc Ale przynajmniej tworzy ładny zielony dywanik i ładnie kwitnie
Jesli chodzi o "kulę smakulę" to kupiłam takową mojej jamniorce, która juz na drugi dzień wiedziała jak ją toczyc, żeby smakołyki wypadły w kilka sekund Teraz piłeczka "robi" za szczoteczkę do zębów.
kocie zabawy
tunel sie okazal wielkim sukcesem, hura! troche pokazalam kotu jak sie w nim bawic, tzn machalam jej myszka z jednej strony i z drugiej. wczoraj wieczorem ogladalam sobie mecz, a kitka cala pierwsza polowe sie bawila. rano o 6 rozlozylam tunel, a kot wskakuje , wyskakuje, przyczaja sie, gorą, dołem, slizga sie w nim...poprostu radosc;)
Aniu, takiego mi narobiłaś smaka tymi opisami i fotkami, że też zamówiłam taki tunel dla Fiodora . Ciekawa sprawa - rozpiętość cen w necie jest ogromna. Najdroższy tunel jaki znalazłam (ten sam model oczywiście) kosztował 123, 45 zł , najtańszy 40 zł. Zobaczymy jak zareaguje Fiodor - mam nadzieję, że nie tak jak zwykle
Sama zaczynam chorować na tunelomanięATA pisze:Aniu, takiego mi narobiłaś smaka tymi opisami i fotkami, że też zamówiłam taki tunel dla Fiodora . Ciekawa sprawa - rozpiętość cen w necie jest ogromna. Najdroższy tunel jaki znalazłam (ten sam model oczywiście) kosztował 123, 45 zł , najtańszy 40 zł. Zobaczymy jak zareaguje Fiodor - mam nadzieję, że nie tak jak zwykle
To nie doczytałam, to znaczy czytałam recenzje i zakodowałam sobie, że to Ania pisała . Może nawet lepiej, bo w tym małym to Fiodor nie miałby jak biegać i się przeciągać- wyciągnięty ma coś 80 cm. Ciekawe, kiedy ten tunel dotrzeBorysek pisze:No mi chodzi o ten 50 cm bez rękawów. Ania napisała, że taki zamówiła. Ten widziałem po 26,25
Fiodorek jest wiekszy i napewno srednica 25 bedzie mu krepowala ruchy. Nie przeczytalam dokladnie wszystkiego bo w pospiechu wskoczylam na forum ale mam nadzieje Ato ze zamowilas wiekszy ( o ile zamowilas juz). Moze miec nawet 50 cm srednicy, sklada sie jednym ruchem i wyglada jak obrecz. przy czy chcialam zauwazyc ze srednica odnosi sie do drutów, i sa one przy wejsciu, wyjsciu i po srodku, w pozostalych miejscach jest wiecej przestrzeni.
no ja jestem rzeczywiscie zadowolona. zabawa ze mna w wbieganie, i wybieganie to jedno...ale jak sobie wieczorem wrzucala tam te swoje łyse myszki grzechotkii slizgala sie po przedpokoju, to odetchnelam z ulga:)
no ja jestem rzeczywiscie zadowolona. zabawa ze mna w wbieganie, i wybieganie to jedno...ale jak sobie wieczorem wrzucala tam te swoje łyse myszki grzechotkii slizgala sie po przedpokoju, to odetchnelam z ulga:)
Aniu, zupełnie przez przpadek zamówiłam większy, o długości 115 cm i średnicy 30 cm. Powinien być w sam raz dla mojego kociska .
Amiko, a Ty się może wstrzymaj - jeśli Fiodor potraktuje ten tunel dokładnie tak samo, jak wcześniejsze zabawki to dostaniesz go w prezencie Przynajmniej innym kociankom sprawi trochę przyjemności
Amiko, a Ty się może wstrzymaj - jeśli Fiodor potraktuje ten tunel dokładnie tak samo, jak wcześniejsze zabawki to dostaniesz go w prezencie Przynajmniej innym kociankom sprawi trochę przyjemności
oo no to trzymam kciuki zeby Kocurek byl zadowolony:)
za tydzien gora 2 mam remont i musze zmienic z kotem mieszkanie na czas dnia, na mieszkanie sasiadow- tak z 4 dni napewno/...to tak poza naszym tematem, ale chcialam zapytac, czy Ktos z Was zmienia czasem kotu miejsce pobytu, i jak taki kot to znosi? bo sie martwie ze bedzie troche klopotu...oczywisicie bede caly czas pilnowac,ale...kicia zna tylko to mieszkanie
za tydzien gora 2 mam remont i musze zmienic z kotem mieszkanie na czas dnia, na mieszkanie sasiadow- tak z 4 dni napewno/...to tak poza naszym tematem, ale chcialam zapytac, czy Ktos z Was zmienia czasem kotu miejsce pobytu, i jak taki kot to znosi? bo sie martwie ze bedzie troche klopotu...oczywisicie bede caly czas pilnowac,ale...kicia zna tylko to mieszkanie
Jeśli rozłożysz go na swoim reprezentacyjnym stole, to na pewno nie wzgardziATA pisze:[Amiko, a Ty się może wstrzymaj - jeśli Fiodor potraktuje ten tunel dokładnie tak samo, jak wcześniejsze zabawki to dostaniesz go w prezencie Przynajmniej innym kociankom sprawi trochę przyjemności
-
- Informacje
-