Widzę,ze Jacki był wyjątkowo spokojny! Tak sobie siedział bez szeleczek i nie zwiał. I źrenice też nie były jakieś rozszerzone.
Nie da się nie skupiać na tak pięknej kobiecieSeiti pisze: aha na mnie proszę się nie skupiać
Nie da się nie skupiać na tak pięknej kobiecieSeiti pisze: aha na mnie proszę się nie skupiać
Oj tam oj tam dziękuję za miłe słowa ale nie przesadzajmyasiryś pisze:Nie da się nie skupiać na tak pięknej kobiecie
Hedwa pisze:Asia można jechać na jeden dzień a można na dwa. My jedziemy na 2 i każdego dnia kot jest na nowo oceniany może być tak, że zdobędzie tytuł jednego dnia może być tak, że zdobędzie tytuł jednego i drugiego a może w oba dni w ogóle nic nie zdobyć a i drugiego dnia inny sędzia ocenia
No, wyszło, że nie tylko on jest bardzo sexy.asiryś pisze:Kasiu, z przyjemnością przeczytałam Twój post
Serdeczne gratulacje dla Ciebie i Jackiego. A więc mamy DOSKONAŁEGO KOTA na forum No i wyszło,ze jest bardzo...sexy
Jestem szczęśliwa, bo przecież Jackuś to przecież takie nasze forumowe dziecko
Hedwa pisze:Hedwa pisze:Asia można jechać na jeden dzień a można na dwa. My jedziemy na 2 i każdego dnia kot jest na nowo oceniany może być tak, że zdobędzie tytuł jednego dnia może być tak, że zdobędzie tytuł jednego i drugiego a może w oba dni w ogóle nic nie zdobyć a i drugiego dnia inny sędzia ocenia
Aby zrobić przyjemność życzliwej mi osobie, która na innym forum czepia sie tego co napisałam powyżej sprostuję. Pisząc o zdobywaniu tytułów miałam na myśli certyfikaty na tytuł przy czym owszem jednego dnia w zależności od tego ile już wcześniej zdobyło się certyfikatów można otrzymać tytuł. Sunshain mam nadzieję, że teraz jesteś usatysfakcjonowana moją wypowiedzią i na następny raz prosiłabym Cię o nie cytowanie moich wypowiedzi na innych forach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości