Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

asiryś

08 października 2012, 10:07

Obejrzałam zdjęcia i doczytałam szczegółową relację. Jestem zachwycona! I nie ukrywam,ze baardzo zazdroszczę. :oops:
Widzę,ze Jacki był wyjątkowo spokojny! Tak sobie siedział bez szeleczek i nie zwiał. I źrenice też nie były jakieś rozszerzone.
Seiti pisze: :lol: aha na mnie proszę się nie skupiać :roll: :lol:
Nie da się nie skupiać na tak pięknej kobiecie :shock:
Hedwa

08 października 2012, 10:12

Dziękujemy Asiu :) Doskonałego kota chyba nie ma choć dla mnie mój taki właśnie jest ale ja nie jestem obiektywna :lol:
Hedwa

08 października 2012, 10:15

Tak to prawda był bardzo spokojny i w ogóle nie próbował uciekać :) Przyznam szczerze, że byłam w szoku bo przed wystawą w głowie miałam najczarniejsze scenariusze :lol:
asiryś pisze:Nie da się nie skupiać na tak pięknej kobiecie :shock:
Oj tam oj tam :oops: dziękuję za miłe słowa :) ale nie przesadzajmy :lol:
Seiti

08 października 2012, 11:03

Widać Hedwa stresowała się za Jacka ;)
Może kiedyś uda mi się iść na wystawę kotów i sobie porównam ją z psią (tak wiem to dwa różne światy :P ale mój mózg jest zapsiony i potrzebuje różnic)

Właśnie jedna z suk pognała do kuchni bo woda się gotowała i tak sobie myślę, że gdyby Hades nie zwiał w dniu kastracji to miałabym sprytne trio,kto wie może i by konie można było z nimi kraść ;) Trochę mi smutno że nie mogę kota mieć :( Zwłaszcza takiego ślicznego jak Popiołek.
Hedwa

08 października 2012, 11:03

Obrazek
Seiti

08 października 2012, 11:05

No bo zaraz pęknę z zazdrości ;)
Jeszczeee!
Hedwa

08 października 2012, 11:05

:lol:
Hedwa

08 października 2012, 11:08

Czekam teraz może się pojawia jakieś fotki z wystawy w sieci :roll: strasznie ciężko bez dobrego sprzętu zrobic ładne zdjęcie kotu bo cały czas kręci to to głową albo jest gdzieś noszone, tarmoszone itd. :lol:
asiryś

08 października 2012, 11:17

Jacki, do twarzy Ci z tym gustownym pucharkiem :D
Możesz być z siebie dumny :wink: . A gdybyś wiedział, jak dumna jest z Ciebie Twoja Mama! Ho ho! 8)
Hedwa

08 października 2012, 13:24

Hedwa pisze:Asia można jechać na jeden dzień a można na dwa. My jedziemy na 2 i każdego dnia kot jest na nowo oceniany może być tak, że zdobędzie tytuł jednego dnia może być tak, że zdobędzie tytuł jednego i drugiego a może w oba dni w ogóle nic nie zdobyć :lol: a i drugiego dnia inny sędzia ocenia :)

Aby zrobić przyjemność życzliwej mi osobie, która na innym forum czepia sie tego co napisałam powyżej sprostuję. Pisząc o zdobywaniu tytułów miałam na myśli certyfikaty na tytuł przy czym owszem jednego dnia w zależności od tego ile już wcześniej zdobyło się certyfikatów można otrzymać tytuł. Sunshain mam nadzieję, że teraz jesteś usatysfakcjonowana moją wypowiedzią ;) i na następny raz prosiłabym Cię o nie cytowanie moich wypowiedzi na innych forach.
Awatar użytkownika
dobbinka

08 października 2012, 13:26

asiryś pisze:Kasiu, z przyjemnością przeczytałam Twój post :D
Serdeczne gratulacje dla Ciebie i Jackiego. A więc mamy DOSKONAŁEGO KOTA na forum :D No i wyszło,ze jest bardzo...sexy :roll:
Jestem szczęśliwa, bo przecież Jackuś to przecież takie nasze forumowe dziecko 8)
No, wyszło, że nie tylko on jest bardzo sexy. :P
Seiti

08 października 2012, 13:31

Hedwa pisze:
Hedwa pisze:Asia można jechać na jeden dzień a można na dwa. My jedziemy na 2 i każdego dnia kot jest na nowo oceniany może być tak, że zdobędzie tytuł jednego dnia może być tak, że zdobędzie tytuł jednego i drugiego a może w oba dni w ogóle nic nie zdobyć :lol: a i drugiego dnia inny sędzia ocenia :)

Aby zrobić przyjemność życzliwej mi osobie, która na innym forum czepia sie tego co napisałam powyżej sprostuję. Pisząc o zdobywaniu tytułów miałam na myśli certyfikaty na tytuł przy czym owszem jednego dnia w zależności od tego ile już wcześniej zdobyło się certyfikatów można otrzymać tytuł. Sunshain mam nadzieję, że teraz jesteś usatysfakcjonowana moją wypowiedzią ;) i na następny raz prosiłabym Cię o nie cytowanie moich wypowiedzi na innych forach.
:shock:
Ja tak zrozumiałam, że ten "tytuł" to taka jakby przenośnia. Domyśliłam się, że od razu nie będzie bóg wie kim :wink: A skoro ja skumałam... no ale ok, nie wiem o co chodziło z tym cytowaniem :wink:
Ach te internety...
Hedwa

08 października 2012, 13:37

No cóż zwyczajnie jako osoba powoli zdobywająca wiedzę źle ujęłam to co faktycznie miałam na myśli co oczywiście nie pozostało niezauważone ;) i nawet zacytowane na innym forum. Ot taki zaszczyt mnie kopnął :lol:
Seiti

08 października 2012, 13:52

Nie wiem jak inni ale ja osobiście zrozumiałam co miałaś na myśli. Oczywiste mi się wydawało to że tytułów nie będzie tylko jakieś coś co będzie trzeba zebrać na tytuł. Teraz wiem, że certyfikaty się to zwie;) (mam nadzieję że ja bury nie dostanę)
Mnie się często zdarza, że nie mogę ubrać w słowa o co mi chodzi :D i dopiero są jaja ;)
Hedwa

08 października 2012, 13:58

jak to się mówi człowiek uczy się całe życie a i tak mu życia nie starczy na to żeby wszystko wiedzieć na tyle dobrze żeby stwierdzić, że jest się nieomylnym :)
ODPOWIEDZ
  • Informacje