Zrobiłam dla niej sweter, komin i rękawiczki. Wysłałam pocztą. I poprosiłam o zdjęcie jak się w tym prezentuje.
Gdzie zdjęcie?! Bo na gygy go nie widzę.

No, bez pytania wchodzi na łóżko.Snedronningen pisze:Dla niej i tak się już wszsytko zmieniło.
nie ma co przepraszac,nig nie wiedzial ze tak wyjdzie,trudno bedziemy tu sobie pisac,kazda z nas potrzebuje po pisac sobie o wszystkim i niczym,i tak od tam tego czasu te forum bilo inne sepsula nam w jakims stopniu atmosfere.ja powiem ze troche sie obawjalam pisac,co bardzo sie przyzwyczajlam do tego forum jest mi smutnoSnedronningen pisze:Szkoda, że Ania zakładając tamten temat była niezalogowana, bo mogłaby teraz zmienic tytuła aby nadgorliwi (to o eleonorze, która wszędzie sama robi offy) nie czepiali się, że jest nie na temat.
Teraz czuję się podle, bo sama jej posty zgłaszałam a zostały pokasowane też te, które w tamtym temacie powinny były zostać.
Prepraszam dziewczyny, gdybym wiedziała, to bym to zostawiła. Ale ciężko mi się patrzyło jak jakaś upośledzona emocjonalnie osoba wypisuje, ze strata zwierzęcego przyjaciela to nic takeigo i kupuje się nowego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości