Takie tam różniaste sprawy
zgodze sie z toba,muwilam zeby zmienic forum,bo tam strach cokolwiek pisac, no dobra zmieniam temat czy ktos mi doradzi co mam zrobic z nela .w nocy jak odkryje noge to atakuje ja pazurami i zebami(maly wilkolak) wczoraj az krzyknelam bo sie wystraszylam ale to jest pikus dwa razy w nocy oberwalam pazurami po buzi i to mnie martwi.brzeciesz nie bede jej bic bo to nie natym polega.slyszalam ze woda mozna psiknac ale co bede spac z butelka.nie znam sie na kotach.zawsze byl piesiu.hektor0 pisze:ja swojemu po spacerze wcieralam lapki chsteczkami wlasnie dla dzieci a podwozie recznikiem i blo ok.a siersc z przescieradla sciagalam rekawiczka zwilzona woda i zdalo egzamin.a uwiescie mi ze mialam tego troche.
Nie bardzo rozumię o co pytasz?Aguula164 pisze:mam pytanko dla tych co mieli lub maja więcej niż 1 psiaka.chodzi mi o zapach psa.co się na to składa prócz jedzeni,kamienia nazebnego i ucieczek,ze jeden psiak bardziej pachnie psem niż drugi?
ja mam dwa piesy, sucz i nie sucz, czyli para, wczeniej było podobnie ,co do zestawy psiego, . tylko teraz, oba krótko włose, nie podszerstkowe, a wcześniej jeden krótko, a drugi długo z podszerstkiem.Ale może jest u psów jak u ludzi.Dziecko pachnie , a starzec capi .
od baków ,też pewnie to zalży, czyli od przemiany materii.Bo nawet wjednej rasie i wieku wspólnym, przemiana m., to sprawa osobnicza.
Ale nie wiem o co dokładnie pytasz?
mój piesek.ktorego już nie ma...praktycznie całe zycie miło pachniał(oprócz pyska na starość)a ten którego mam mimo ze jest wyczesany i dostaje przeważnie sucha karme,jesli wezme go do pokoju to czesciej musze wietrzyć.niewiem może to ma zwiazek z tym,,ze tamten miał wejście do łozka.czesciej go nosiłam,tarmosiłam,zabierałam ze sobą często do znajomych,do pracy i przesiakł tym ludzkim zapachem.nie mam pojęcia..
Hektor, a nie myslałas, by spać w stroju rycerskim z przyłbicahektor0 pisze:hektor0 pisze:czy ktos mi doradzi co mam zrobic z nela .w nocy jak odkryje noge to atakuje ja pazurami i zebami(maly wilkolak) wczoraj az krzyknelam bo sie wystraszylam ale to jest pikus dwa razy w nocy oberwalam pazurami po buzi i to mnie martwi.brzeciesz nie bede jej bic bo to nie natym polega.slyszalam ze woda mozna psiknac ale co bede spac z butelka.nie znam sie na kotach.zawsze byl piesiu.
Jak, jej przyłożysz woda ,lub gazeta, to dopiero ,bedziesz musiała, na twarz grubo pudru nakładać.
Pewnikiem ,Ci nie odpuści
No to zrób eksperyment i przejdz na co najmniej na dwa tygodnie na gotowane,lub barf, bo jak moje ktoś suchą nakarmił, to w nocy potrzebowałam maski gazowej, nawet tak zwana lepsza karma ,moze powodować kłopoty i gazy, bo nie pies ci capi tylko powietrze w pokoju od bąków, zmień żarło na wiecej strawneAguula164 pisze:mój piesek.ktorego już nie ma...praktycznie całe zycie miło pachniał(oprócz pyska na starość)a ten którego mam mimo ze jest wyczesany i dostaje przeważnie sucha karme,jesli wezme go do pokoju to czesciej musze wietrzyć.niewiem może to ma zwiazek z tym,,ze tamten miał wejście do łozka.czesciej go nosiłam,tarmosiłam,zabierałam ze sobą często do znajomych,do pracy i przesiakł tym ludzkim zapachem.nie mam pojęcia..
dobre bede spać w stroju rycerskim albo wariatke wyeksmituje z sypialni i po problemie.dzis jak spala udalo mi sie jej trachnac dwa pazurki. wyczytalam w necie ze jak kot nie daje normalnie to mozna w snie.jak chciala wojowac to obetne jej pazurki
powiem ci tak moj Hektor jadl sucha karme ,mokra gotowane jedzenie,i nigdy jemu z pyszczka nie smierdzialo,wogle nawet w domu nie bylo czuc psa wydaje mi sie ze to od rasy.moja kolezanka ma labradora i powiem ze nie idze do niej wejsc taki zapach psa ze szok.a jak mu pachnie z buzi a u drugiej tez jest labrador i jest ok.niewiem czym to jest spowodowane moze zeczywiscie zalezy czym karmimy pupilka.Aguula164 pisze:mnie się wydaje,ze pies który je suche ewent. ryz z kurczakiem czasem to pachnie przyjemniej własnie
I jak jego organizm to przyswaja,bo to są sprawy osobnicze.hektor0 pisze:.niewiem czym to jest spowodowane moze zeczywiscie zalezy czym karmimy pupilka.
Hektor: kup sobie moskitiere
-
- Informacje
-