To dobrze ,że hodowczyni nie karmiła psa od 1 miesiąca karmą dla dorosłych,czy słyszała o takim zagadnieniu jak wzrost szczeniaka i jego zakończenie?Popełnia duże błędy i to się odbije na zdrowiu psa,nie moze być inaczej-niestety

Robert A. pisze:Dokładnie,
To dobrze ,że hodowczyni nie karmiła psa od 1 miesiąca karmą dla dorosłych,czy słyszała o takim zagadnieniu jak wzrost szczeniaka i jego zakończenie?Popełnia duże błędy i to się odbije na zdrowiu psa,nie moze być inaczej-niestety
Tak Robercie tylko takie proporcje białka i tłuszczu to są w co drugiej karmie High EnergyRobert A. pisze:W przypadku NG BB Białka jest 30% tłuszczu 20% i tu nikt na niczym nie straci,ew tylko może być zbyt dobrze zbilansowana dla niektórych dorosłych psów,ale w dalszym ciągu nie ma mowy o stracie.
Nie śledziłem innych Breedersów ale w Nutrze jest ok.
Jak zapewne wiesz - producent zapewnia, że tak. Nie podawałam nigdy tej karmy ale będziemy próbowali, z tym, że moje psy są dorosłe i nie są labkami. Bez względu na rodzaj karmy dla labradora koniecznie podawaj dodatkowo suplement na stawy (Dolfos Arthrofos wychodzi najtaniej).Anonymous pisze:czy 7 msc labradorce mozna dawac Nutra gold breeders bag?
A powiedz jaką kwotę miesięcznie możesz łącznie przeznaczyć na karmę i preparat na stawy dla suni? Będzie łatwiej doradzić coś optymalnego.Anonymous pisze:Wielki dzieki,pisalam do dystrybutora i odpisal iz mimo ze producent zaleca w kazdym wieku,on poleca od roku.Pomyslalam wiec o Brit junior large brred czy do tej karmy tez dawac jakies witaminy?Teraz poniewaz karma marna-dog chow z jagniecina mamy can-vit z glukozamina.To moj pierwszy pies,jest u mnie od dwoch msc.A im wiecej czytam tym wieksze watpliwosci.