BARF
Przepraszam, tak mi się przypomniało jak oglądałam hannibala to mój facet coś zaczął gadać że w ludzkim mięsie coś jest co szkodzi i oczywiście go nie słuchałam. Za nic się nie przyznam że go olałam bo później będzie mi to wypominał.
-
Oj tam oj tam....Robert! To ty nie wiesz że psy dzieci pożerają? Dzisiejszy tekst mamuśki "chodź do mnie bo cię zaraz piesek zje!"
Ile razy już to słyszałam... odpowiadam w zależności od wagi dziecka że jest albo za chude albo za grube. Kiedyś jak mój syn był malutki a Neyi jeszcze nie było jedna starsza pani stwierdziła z oburzeniem "taką bestię przy dziecku trzymać!" Jakby Shena mord na pysku miała wypisany... tak więc najwidoczniej psy zjadają dzieci.
-
A ja zawsze odpowiadam ze mój pies mięsa ze zwierząt byle czym karmionych nie jada....tylko ekologiczna hodowla
-
A jakie to ma znaczenie? Białe, czarne, rude, małe i duże, łyse i kudłate....paszcza z zębami to drapieżca!
Tutaj też sobie żartujemy!!!!!
Tutaj też sobie żartujemy!!!!!
-
Trzeba było sobie sprawić małego i puszystego. Wtedy sytuacja się odwraca i czasem trzeba uciekać przed dziećmi
-
No wiesz...nie można zawsze tak być bardzo poważnym
Ja też się czarnego nie boję
Ja też się czarnego nie boję
I tak oto, dyskusja zeszła z tematu.
Mi sie udało odnaleźć dstrybutorów Barf-u w Warszawie, więc mam nadzieję, że po weekendzie umówię się na zkaup jakiejś próbnej partii i zobaczymy jak moja sunia będzie na tym szła.
Przeraża mnie trochę śmierdliwość tego typu zywienia, ale że zalezy mi na wszyskim co najlepsze dla mojej suni to myślę że dam rade wytrzymać. Musze tylko kupić te gotowe juz porcje bo żadnym tasakiem nic rąbać nie będę.
Zastanawiam sie skąd ta idea jednego dnia pzrerwy w karmieniu??
Jesli zasadą jest dawanie posilku = ok 2% masy ciała psa to nie jest to ilość mocno napychajaca a w zasadzie mniej więcje równa wadze ktorą daję w suchej karmie.
Ktoś wiec moze jakie znaczenie ma ta przerwa???
Mi sie udało odnaleźć dstrybutorów Barf-u w Warszawie, więc mam nadzieję, że po weekendzie umówię się na zkaup jakiejś próbnej partii i zobaczymy jak moja sunia będzie na tym szła.
Przeraża mnie trochę śmierdliwość tego typu zywienia, ale że zalezy mi na wszyskim co najlepsze dla mojej suni to myślę że dam rade wytrzymać. Musze tylko kupić te gotowe juz porcje bo żadnym tasakiem nic rąbać nie będę.
Zastanawiam sie skąd ta idea jednego dnia pzrerwy w karmieniu??
Jesli zasadą jest dawanie posilku = ok 2% masy ciała psa to nie jest to ilość mocno napychajaca a w zasadzie mniej więcje równa wadze ktorą daję w suchej karmie.
Ktoś wiec moze jakie znaczenie ma ta przerwa???
-
...
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2013, 11:55 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Informacje
-