Brit
Kazdy ma prawo robić badania jak często chce u swojego zwierzaka. Ja raczej skłaniam się do wersji Giziu, badania ok góra dwa razy w roku jesli zachowanie zwierzaka jest ok i nie ma sygnalow niepokojacych, wiecej nie potrzeba i naprawde czestsze badania to trochę panikowanie...a jak ma byc chory to i latanie na badania częste nic nie pomogą bo często wiele chorób jest niestety jeszcze zwycięskich w walce z medycyną.
Witam. Prosze o informacje jak sprawdza sie u was karma Brit Lamb Rice. Obecnie jestesmy na ........ i pojawily sie niewielkie problemy. Z góry dziekuje za wszelkie informacje.
O bricie już napisano wyczerpująco ----myslę ,że jak według ciebie jest ok to sobie sam ją jedz a psu daj to co ty jesz ... tak bedzie lepiej dla psa i dla ciebie
Ja osobiście Britem nie karmię ( chociaż się zastanawiam ). Nie wiem jakie znaczenie ma to że producent ma wdrożone systemy ISO 9001 oraz HACCP. Czy jest to gwarancją przyzwoitej jakości?
Jest to jakaś wykładnia odnośnie procesu produkcyjnego i przestrzeganych norm, choć jak mówią za pieniądze można wszystko kupić, więc wcale bym się nie zdziwił jakby kiedyś wyszło na jaw ze ten czu drugi producent "załatwił sobie" odpowiedni papierek.
-
- Informacje
-