Czy ktoś karmi psa szwedzką HUSSE ?
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Jeżeli chodzi o mojego Niufa to od 4 miesiąca dostaje artho ha codziennie 2 tabletki 1 rano i 1 wieczorem. Oprócz tego dostaje 1 tabletkę dziennie 8g, Wita Vet z Eurowitu. Jest to duża tabletka wiec dzielę ją na połowie i tak samo 1 wieczór dróga rano. Karmiony jest PRO PLAN Large Puppy Athletic. Jeśli chodzi o wagę to lekarz i sędzia na wystawie stwierdził że nie jest za grubiutki że jest ok. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję
przeczytałam ten wątek i prawie nic się o tej karmie nie dowiedziałam
i jak przetestował ktoś, jakieś opinie są?
i jak przetestował ktoś, jakieś opinie są?
Ja karmię swoje psy od jakiegoś czasu Husse z seriu super premium i wszystko jest ok. Sierść lśniąca i mocna, kupka super. Polecam.Robert A. pisze:Dla mnie obecne Husse to karma nie godna uwagi,poza tym nigdy nie byłem do końca zadowolony z tej karmy,3 psy i każdy miał problemy z jelitami podczas podawania Husse,ale uczciwie mówie była to nizsza linia Husse.
mojej suni husse służy (valp dla szczeniąt), w dodatku to PIERWSZA sucha karma, o którą prosi i gdyby mogła jadłaby bez końca (smakowo przebija nawet tak rozreklamowany Fitmin)
Wyjątkowego bo smakuje mu Husse? Znam wiele takich psów.Robert A. pisze:To masz wyjątkowego psa.
Poza tym każdy pies jest wyjątkowy.
-
- Informacje
-