Czy ktoś karmi psa szwedzką HUSSE ?
Witam mam Nowofundlanda 6-cio miesięcznego i karmie Royal Canin GIANT lecz teraz zaczął gubić sierść gdzie o tej porze nie powinien więc podejrzewam że RC coś mu nie służy. Myślę o zastąpieniu karmą HUSSE ? czy ktoś coś wie więcej na temat tej karmy? Z góry dziekuje za pomoc i przy okazji dla wszystkich Wszystkiego Dobrego w Nowy Roku
Robert jak zwykle ty najszybciej odpowiadasz dziękuję Ci serdecznie !!!!!! oczywiście na wyższa linie. ale nie wiem czy ta czy moża czy może coś innego? to duza rasa i zapotrzebowanie ma inne ale Tobie tłumaczyć tego nie muszę.
mam dylemat i nie wiem czy HUSSE to dobra jakosc bo to że piszą że SUPER PREMIUM to fajnie ale wiesz papier wszystko przyjmie. A ty coś wiesz wiecej na ich temat a może słyszałeś?
mam dylemat i nie wiem czy HUSSE to dobra jakosc bo to że piszą że SUPER PREMIUM to fajnie ale wiesz papier wszystko przyjmie. A ty coś wiesz wiecej na ich temat a może słyszałeś?
Tak szczerze,to robią teraz nagonkę reklamową min na Dogomanii,z tym Husse to trochę jest wielka niewiadoma niższą linię wiele osób przeklina,natomiast wyższą chwalą ,ale jest to zbyt mała liczba osób,zeby były to miarodajne wiadomości.Nie mogę Ci polecić z czystym sumieniem,bo bym skłamał.
Polecic mogę natomiast zbierającego bardzo dobre opinie 1st Choice z kanady ,i nieśmiertelną Nutrę Gold holistic za te karmy ręczę głową mojego Fili Brasileiro,ale ON nie pozwoli obcemu podejśc tak,że głowy nie straci jakby co
Zastanów się nad tymi dwiema karmami,poczytaj i cos wybierz bo warto.
Polecic mogę natomiast zbierającego bardzo dobre opinie 1st Choice z kanady ,i nieśmiertelną Nutrę Gold holistic za te karmy ręczę głową mojego Fili Brasileiro,ale ON nie pozwoli obcemu podejśc tak,że głowy nie straci jakby co
Zastanów się nad tymi dwiema karmami,poczytaj i cos wybierz bo warto.
Robert bardzo Ci dziękuję. Postaram się coś jeszcze dowiedzieć. Jak coś się więcej dowiem to podzielę się informacją. Mój Niufek ma troszkę teraz matowa sierść i jak wspominałem zaczęła mu wypadać i mam dylemat co robić bo w lutym już 1 wystawa w Rzeszowie więc czasu mało a coś zrobić muszę.
Jeszcze raz dzięki
Jeszcze raz dzięki
Zbigniew pisze:Robert bardzo Ci dziękuję. Postaram się coś jeszcze dowiedzieć. Jak coś się więcej dowiem to podzielę się informacją. Mój Niufek ma troszkę teraz matowa sierść i jak wspominałem zaczęła mu wypadać i mam dylemat co robić bo w lutym już 1 wystawa w Rzeszowie więc czasu mało a coś zrobić muszę.
Jeszcze raz dzięki
Jeśli wypadanie sierści nie jest spowodowane żadną chorobą to podawaj olej z pestek winogron albo lniany. Tudzież jakiś z łososia.
Bardzo dobre (jakosc nie smak)ma Beaphar(Algolith) mozna je kupić w Krakvecie,mozna kupić na allegro, i w każdym szanującym się sklepie dla zwierząt
Tylko pamiętaj,że algi morskie czyste suszone nie maja ciekawego smaku(dla psów ciekawego) i wielokrotnie właściciele przemycają w kawałkach białego sera,odrobinie pasztetu lub czegoś w co można je zawinąć.
Natomiast algi Beaphar Algolith według mnie są najlepszymi(najczystrzymi)algami na naszym rynku.
Tylko pamiętaj,że algi morskie czyste suszone nie maja ciekawego smaku(dla psów ciekawego) i wielokrotnie właściciele przemycają w kawałkach białego sera,odrobinie pasztetu lub czegoś w co można je zawinąć.
Natomiast algi Beaphar Algolith według mnie są najlepszymi(najczystrzymi)algami na naszym rynku.
Dziękuję Ci Robert. a co do karmy to jeszcze się nie decydowałem narazie zdobyłem próbki tej karmy Husse. na wygląd mało ciekawa to RC z wyglądu jest smaczniejsza ale to nie o wygląd chodzi zobaczymy czy mu będzie smakować.??