Dolfos ARTHRO HA na stawy ,sprawdzony skład i działanie!
- kamila lakusiowa
po jakim czasie podawania dolfosu powinnam dostrzec nie pstrukanie w stawach?
- kamila lakusiowa
Dostaje od tygodnia a poprawy brak
Wręcz pstrykanie się nasiliło
Wręcz pstrykanie się nasiliło
Wspaniałym połączeniem,które często polecam i sam sprawdziłem w trudnych przypadkach jest Arthro ha + inflamex te 2 preparaty mozna łączyć ze sobą i bezpiecznie podawać.Jest to bardzo szerokie spektrum działania.Według mnie najlepszy zestaw który mogę polecić.
Tylko czytając o inflamexie jedna rzecz mnie jako laika zaniepokoiła: "Substancja działająca jak naturalne sterydy". Łapa była amputowana gdyż zaatakował ją nowotwór, czy w takim przypadku podawanie "sterydów", choćby naturalnych jest bezpieczne?
Naturalnych ,całkowicie bezpieczne,bez obaw.Tym się różnią produkty naturalne od syntetycznych.
Czarci pazur(jego właściwości)znam z innych żrodeł wiem na jego temat bardzo dużo,i ten opis ze sterydami trochę na wyrost zrobili .Poza tym nawet gdyby to i tak spokojnie możesz podawać.
Podam przykład Arthroflexu,użyty jest Diabelski szpon,a słowem nie napisali o sterydach
Decyzję zawsze zostawiam właścicielowi psiaka.
Czarci pazur(jego właściwości)znam z innych żrodeł wiem na jego temat bardzo dużo,i ten opis ze sterydami trochę na wyrost zrobili .Poza tym nawet gdyby to i tak spokojnie możesz podawać.
Podam przykład Arthroflexu,użyty jest Diabelski szpon,a słowem nie napisali o sterydach
Decyzję zawsze zostawiam właścicielowi psiaka.
dziękuję Robercie, preparaty mają być podarunkiem, więc tym bardziej chce dobrze dobraćRobert A. pisze:Naturalnych ,całkowicie bezpieczne,bez obaw.Tym się różnią produkty naturalne od syntetycznych.
Szczerze nie spodziewałam się takich efektów po suplemencie diety jakim jest Arthrodol- zamówiłam kolejne 2 opakowaniaRobert A. pisze:W Artrodolu też podstawowym składnikiem jest Diabelski Szpon,to cudowna roślina w problemach ze stawami i nie tylko.
Czy ktoś może wie kiedy nowości dolfosu będą dostępne w krakvecie?
-
- Informacje
-