karma dla wybrednego psa
Z tego co mi wiadomo to nie jest to poprawna wartosc dla maxi lamb & rice ATA, chyba ze mam złe wiadomości ale raczej nie bo są z sprawdzonego źródła:) Poza tym ATA czemu psujesz zabawe? Chcialem by sie Giziu wykazal.Czekam dalej.
Witam!!!
Niestety PRO PLANA z łososiem i ryżem również nie chce jeść bo juz próbowałam mu ja dawać .Jeden dzień zjadł ale na drugi juz niestety nie chciał.
Niestety PRO PLANA z łososiem i ryżem również nie chce jeść bo juz próbowałam mu ja dawać .Jeden dzień zjadł ale na drugi juz niestety nie chciał.
moja ciotka, przedwojenna hrabina, tak zwracala sie do sluzbyOWCZARZ pisze:Nie droczę, poprostu Cie bardzo lubie![]()
A chcę żeby sie chociaż raz wykazał, pozwólmy mu, więc GIZIU czekam, dowiedz sie ile karma Bento Kronen Lamb & Rice ma glukozaminy i chondroityny w składzie??????
![Rolling Eyes :roll:](./../images/smilies/icon_rolleyes.gif)
witam!!!
sory ale zalozylam ten watek po to zeby czegos sie dowiedziec jezeli chcecie pisac ile czego jest w karmie to zalozcie sobie watek pt. sklad karm
sory ale zalozylam ten watek po to zeby czegos sie dowiedziec jezeli chcecie pisac ile czego jest w karmie to zalozcie sobie watek pt. sklad karm
-
- Informacje
-