Wracajac do pierwotnego tematu a więc karmy Koebers, nawiązałem kontakt z dystrybutorem z zapytaniem czy karma ta zawiera 50% świeżego mięsa poddanego obróbce czy mączki.
Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi- to trochę stawia ich w złym świetle takie podejście do potencjalnych klientów.
Natomiast na pytania w stylu cena, promocja itd....odpowiadają od ręki.....dziwne...
Karma Koebers prośba o opinie
HeheOWCZARZ2 pisze:Wracajac do pierwotnego tematu a więc karmy Koebers, nawiązałem kontakt z dystrybutorem z zapytaniem czy karma ta zawiera 50% świeżego mięsa poddanego obróbce czy mączki.
Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi- to trochę stawia ich w złym świetle takie podejście do potencjalnych klientów.
Natomiast na pytania w stylu cena, promocja itd....odpowiadają od ręki.....dziwne...
ja też do nich jakiś czas temu napisałem w tej sprawie i wczoraj mi odpisali, że wysłali jakiś czas temu zapytanie do producenta karmy i czekają na odpowiedź. Potem jeszcze tłumaczenie na pl i powinniśmy mieć info
Siersć psa po Kobersie zrobiła się grubsza puszysta,nie wypada,i ma piękny połysk,żeby jeszcze te qupy były mniejsze ,ale niestety nie są.
Jeśli ktoś potrzebuje poprawy sierści swojego psa, to z całą pewnością się nie zawiedzie na karmie Kobers.
Jeśli ktoś potrzebuje poprawy sierści swojego psa, to z całą pewnością się nie zawiedzie na karmie Kobers.