Markus w cenie Pedigriszajs??? No to nieźle ktoś na Tobie przycinał skoro płaciłaś za pedigri jak za MM
Co do picia wody to akurat mój średnio chłapie po MM. Natomiast po Fitminie miał pragnienie że ho ho Nawet w nocy słychać było jak wstaje byczek i człapie do wodopoju i mlaszcze jęzorem, mlaszcze i mlaszcze...Co piecho to inne upodobania - jak u ludzi.
Markus MUHLE. Czy karmi ktoś?
Samo RC to już spora zmiana,do tego dołożymy Weta i wypowiedz jest magicznie zrozumiałaGayka pisze:ależ jesteście dosłowni, wycofuję porównanie do Pedeegre! to była przenośnia a nie analiza matematyczna . Może tak mi wydaje po tym jak kupwałam u weta RC , spora zmiana jak dla mnie
Spoko bez nerwów sami swoi na tym forum
-
To żart z tym sklepem czy tak na poważnie???charli pisze:Będzie także oficjalny sklep internetowy w którym priorytetem będą niskie ceny przesyłki (ok. 15zł za pobraniem) oraz szybka wysyłka, max 24h. Będą także oferowane zestawy kilku produktów w atrakcyjnych cenach. Wszystko rusza po targach Poznańskich.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
A u Polskiego dystrybutora tej karmy worek 16,5 kg za 116 złAlto pisze:w ten weekend w zoo+ można upolować Markusa 15kg za 119zł
Robercie, no to dopiero teraz jestem uświadomiona, ale w końcu nie czytałam regulaminiu , więc zamierzone łamanie nie było
Martines dzięki za wiadomość, na stronie polskiego dystrybutora byłam raz, jeszcze przed uruchomieniem i wtedy ceny nie zaskakiwały. Mam nadzieję ze to nie tylko na dobry podczątek
Martines dzięki za wiadomość, na stronie polskiego dystrybutora byłam raz, jeszcze przed uruchomieniem i wtedy ceny nie zaskakiwały. Mam nadzieję ze to nie tylko na dobry podczątek
-
- Informacje
-