Karmimy Markusem od września i w sumie w porównaniu do innych testowanych (Biomil, Brit Care, TOTW, NGBB i jeszcze pewnie parę innych, których teraz nawet nie pamiętam) jest całkiem nieźle jeśli chodzi o przyswajalność.SleepingSun pisze:[...] a czemu rezygnujecie z Markusa? [...]
Wydaje mi się jednak, że psica mi się zbyt mocno sypie - zaczęła gubić włos w lutym i gubi do dzisiaj - na początku myślałem, że to zwykłe linienie, potem, że tak ma być i ten typ tak ma a teraz kiedy przyszła faktyczna zmiana sierści i w zasadzie w całości pozbyła się podszerstka zaczynam podejrzewać, że to może jednak wina karmy...
Jednak głównie chodzi o to, że karmimy Markusem już 9 miesięcy więc można już coś zmienić.
Na początek proponuję wejście w okolicach godziny 16-17 - wtedy są w zasadzie tylko małe pieski, albo w ogóle przyjście w godzinach porannych kiedy nie ma nikogo, aby Nuria mogła się w samotności zapoznać z miejscem i kumulacją psich zapachów ...SleepingSun pisze:[...]Parę dni temu się odważyłam się tam wybrać z Nurią i przekonałam się dobitnie, że na razie to nie miejsce dla nas mała najpierw musi się oswoić z dużymi psami, a taki długotrwały kontakt bez ograniczeń to dla niej za dużo.
Spokojnie - często przechodzimy koło Twojego bloku czy też w okolicy Waszych spacerów także z tym nie byłoby w razie czego problemu ...SleepingSun pisze:[...]w razie czego sama sobie mogę odebrać, tylko może nie koniecznie na wybiegu (chyba, że bez psa)