Husky to był przykład.... równie dobrze mogłam wpisac kazdą inna pracującą rasę... na mysl mi przyszly Huskie bo jakos najbardziej mi sie kojarza z cięzką praca w cięzkich warunkach klimatycznych. Jakbym ci napisala ze jest swietna dla pracującego pitbulla to bys sie moze niedopytywal o reklame bo one w reklamach nie wystepują, albo moze wogole nie wiesz ze pracująRobert Alka pisze:Gośkaaaa ,a skąd wiesz o tych Haskich i ORIJENIE z jakiegoś artykułu ,czy zdjęcia w reklamie karmy?Nie ma w moim pytaniu złośliwości mimo.że tak zabrzmiało,ale naprawdę chciałbym to wiedzieć.
Generalnie, jest taka stronka amerykanska z rankingiem karm... uwazam ze jest bardzo miarodajna jezeli sie zalozy pod jakim kątem sprawdzane byly parametry... link jest w jednym z topików
Ja przyglądając sie składowi tej karmy uwazam ze jest bardzo ciekawy, ale moje wątpliwosci budził wysoki poziom białka, i zgłębiając temat żywienia psów sportowych i pracujących, dowiedziałam się- nie z reklamy a z ksiązek- ze owszem taka ilosc białka jest w porządku, ale dla psa ktory jest ostro trenowany, lub pracuje okolo 3-4 godzin dziennie...
I idąc dalej, poprostu tak jak nawet pisze producent- karma biologicznie poprawna, stworzona na bazie "naturalnego, pierwotnego" sposobu zywienia się psów a własciwie wilków... czyli wyszli z załozenia ze węglowodane takie jak ryz czy makaron są własciwie zbędne i niczemu psu nie służa oprócz wypełniacza... i ja w tej ksiązce równiez spotkałam się z tą opinią... zreszta bardzo konkretnie i naukowo udowodnioną...
ja narazie osobiscie wacham sie przed tą karmą, pozyjemy zobaczymy....