04 stycznia 2011, 10:42
Ja też jestem zdezorientowana chciałam dla pieska jak najlepiej, najpierw chciałam kupić Orijen Large Puppy, ale się doczytałam ze ma trochę za dużo białka jak dla maluchów i nawet to wytknięto im jako błąd na amerykańskich forach zawierających ranking karm, to zdecydowałam się na Acanę (stać mnie na szczęście na droższe karmy więc na cenę nie patrzyłam, tylko na samopoczucie psa) a tu taki klops, ciągła biegunka, a dodam że piesek super rośnie jest zdrowy, zaszczepiony, odrobaczony pod stałą kontrolą weterynarza, przynajmniej na tą chwilę nie ma jakichś chorób o których bym wiedziała, więc sądziłam ze tak karma to dla niego samo zdrowie. Może jeszcze kiedyś jak będzie starszy ponowię próbę, na razie je RC i jest ok, a może ktoś mi doradzi czy może inna karma dla niufa byłaby lepsza może Nutra Gold i słyszałam że BIOMIIL jest też dobry ?????????? Bo już sama nie wiem Pozdrawiam wszystkich forumowiczów wasze uwagi są super niestety to co dobre dla jednego psa okazuje się klapą dla drugiego, a weterynarze nie są pomocni a jeszcze dodam że u weta i w zaprzyjaźnionym sklepie zoologicznym na dźwięk słowa Acana reakcja była negatywna że to nie jest dobra karma oczywiście bez żadnego uzasadnienia. Jak ktoś ma dobre doświadczenia u młodych molosów z jakąś karmą to proszę o rade.