My od kiedy zabrakło BB karmimy NN Puppy
![Wink ;)](./../images/smilies/icon_wink.gif)
bo miała stosunkowo najwięcej białka i tłuszczu dla moich mięśniaków. I powiem, że jestem zadowolona z tej karmy, młodsza ma o wiele lepsze kupy niż nawet na BB, sierść u obu jest ok, ale jedzą ją 3,5 tygodnia, także jakiegoś niesamowitego poprawienia nie mogłabym się spodziewać, ale nie ma tez pogorszenia, a to już by było widoczne. Jedzą z apetytem, ale to u nich żadna nowość
Teraz chciałabym jednak dać im jakiejś karmy o wyższej zawartości mięsa, no i najchętniej też nie z kurczakiem, bo Ori ma troche problemy skórne, co u niej normalne w okresie zimowym, ale możnaby to jakoś wspomóc jakąś rybną czy jagnięca karmą. No i sama nie wiem, myślę o Acana Pacifica, (tu za przemawia dla mnie ilość białka), TOTW rybny - ale troszkę mało białka właśnie, no i sama nie wiem co jeszcze możnaby im wymyślić? Wolałabym własnie jakieś bezzbożówki, bo już powoli bedziemy zrzucać tłuszczyk, a u moich to najlepiej właśnie wysokobiałkowo-niskotłuszczowo... Chciałabym Orijena 6ryb - on byłby idealny, ale chwilowo troche mnie nie stac
![Wink ;)](./../images/smilies/icon_wink.gif)