18 czerwca 2011, 22:48
Dzień Dobry panie Robercie, od niedawna interesuję się bardziej pieskami... Dokładnie od kiedy mam drugiego pieska Briana - buldożka francuskiego.. Od początku jadł karmę Royal Canin , ale wlasnie dzieki informacjom z netu min tego forum dowiedziałem ,się ,że są zdrowsze karmy... Przedtem myślalem ,że je super karmę.. A teraz przestudiowałem pana posty i wiem ,że się mylilem.. Chciałbym zmienić karme na inną .. Z tym ,że biomil jest zbyt drogą karmą dla mnie... Karma 1st Choice nie jest dostepmna w tym sklepie ... ta naturalna z nowej zelandi jesli moj Brianek jadl karme royal o drobiową przeznaczoną dla pieskow rasy buldog moze jest karmę ktora ma smak bawola.. Pisze uproszczonym jezykiem bo to niechodzi o krasomostwo , chociaz jestem studentem.. proszę o pana sugestie...!!!!!
- Dodam ,że Brianek jest ze mna 1,5 roku i martwie ,sie o to żeby rozgryzal nową karmę (zbyt male granulki mogą mu nie sluzyc
Mój drugi piesek Łatek- kundelek ma 18 lat - do tej pory jadl tanią karme z sklepu spozywczego i rozne inne rzeczy miesko z kurczaka ,makarony,warzywa ,ryz,chlebi tp.....Od kiedy interesuje sie zywieniem psow niemal calkowicie odstawilem tą karmę......Bo wiem jakie to swinstwo - karmy klasy marketowej i jeszcze z duzo iloscią weglowodanow... Chcialbym mu zamawiac jakąś nie drogą karme np Brit dla seniora... Teraz Łatuś zajada sie ryzem ,mieskiem drobiowym i warzywami.. Prosze pana o pomoc i radę..Pozdrawiam serdecznie i jestem pelen uznania pana wiedzy