Sprawdzone suche karmy dobrej jakości-poczytaj zanim odp
ja mogę polecić karmę Blue, jest też wersja z rybką . Przeszłam na nią po RC i mojej suni słuzy świetnie.annp pisze:Dziękuję, a czy znalazłaby się karma z rybką? Mojej suni nie bardzo podchodzą karmy, ale te które były z rybką zawsze jej smakowały.
Po miesiącu karmienia Blue Adult z kurczakiem mogę powiedziedzieć, że przyswajanie wygląda mi ok, kupki w sam raz , nie za duże , regularne , dokładnie dwa razy dziennie, żadnych sensacji . Sierść piękna, zero łupieżu .Psica pełna energi i bardzo chętnie opróżnia miskę. Czekam jeszcze na efekty pod względem ewentualnego przybierania na wadze , mając nadzieję na NIE przybieranie .
-
Witam,
Poszukuję karmy dla mojego 3-letniego owczarka niemieckiego. Przez pierwszy rok życia jadł Royala, później przeszliśmy na Happy Doga, niedawno zmieniłam na Purinę Pro Plan Performance- pies jest aktywny, ale podobno wycofują tą karmę i tu pojawia się pytanie co zamiast tego? chciałabym wymiennie karmić wersją sportową i normalną, w zależności od potrzeb. Pies ma wrażliwy układ trawienny, zdarzają mu się luźniejsze kupy, ale sierść po każdej z tych karm była w porządku. Na 15 kg worek karmy mogę przeznaczyć do 180-200 zł
Poszukuję karmy dla mojego 3-letniego owczarka niemieckiego. Przez pierwszy rok życia jadł Royala, później przeszliśmy na Happy Doga, niedawno zmieniłam na Purinę Pro Plan Performance- pies jest aktywny, ale podobno wycofują tą karmę i tu pojawia się pytanie co zamiast tego? chciałabym wymiennie karmić wersją sportową i normalną, w zależności od potrzeb. Pies ma wrażliwy układ trawienny, zdarzają mu się luźniejsze kupy, ale sierść po każdej z tych karm była w porządku. Na 15 kg worek karmy mogę przeznaczyć do 180-200 zł
-
Bardzo dziękuje za odpowiedź słyszałam, że powinno się robić przerwy w podawaniu karmy wysokoenergetycznej- czy to prawda? jeśli tak to mniej więcej jak często warto robić przerwę?
-
Karma wysokoenergetyczna ma poprostu więcej kalori i jeśli pies je wykorzystuje to niema potrzeby robienia przerw. przerwy to gdy zaczyna tyć.
-
Dziękuję za odpowiedź, zdecydowanie mojemu psu nie grozi przytycie
witam serdecznie mam pytanie jaką karmę poleciłby pan dla 6 miesięcznego boksera ? oczywiście w miarę rozsądnej cenie