Do 100 raczej niemożliwe, ale Robert to cudotwórca, więc pewnie coś wymyślimarta1987 pisze:tak piesek jest zdrowy i baardzo energiczny tak do 100 zł ?
Przeznacz do 130, 150 i tu już masz spory wybór przyzwoitych karm.
Najlepsze i sprawdzone informacje to masz na tym forum.sylviak pisze:Najlepsze i sprawdzone informacje. Zobaczcie sami ta stronę : http://sites.google.com/site/457news
Dużo się nie zmieniało(no może na początku) po prostu pewne osoby potrzebuja karmy do danej kwoty i dlatego jedni maja taką karmę doradzoną,a inni taką-najlepsza nie istniejegość_adam pisze:Witam, chcę zmienić karmę swojej suczce rasy shih-tzu. Ma 10 miesięcy, sierść wygląda dobrze ale troche włosów z niej wylatuje cały czas (może to normalne u shih tzu...?), energii ma tyle ile powinna mieć, jednak wypróżnianie jest troszke za duże i czasem jest koloru ciemnozielonego. Obecnie jest na karmie Bento Kronen mini growth, którą je niechętnie (zabiera się do niej jak by ją parzyła) ale jednak je . Po kilkudniowym czytaniu całego wątku (podczas którego dużo się zmieniało) już sam nie wiem co wybrać. Zastanawiam się nad TOTW, Biomill, Nutram. Dzisiaj przeczytałem jeszcze skład karmy White wolf i również mnie zaciekawił i właśnie opinie na temat tej karmy chciałbym przeczytać najbardziej.
Chciałem też spytać czy w przypadku gdy wybór padnie na Biomill lub Nutram, przejść już na karmę dla dorosłych psów czy jeszcze podawać junior?
Pozdrawiam
Tak jak napisała czarno-czerwona ja do tej listy mogę dodać jedynie Mera Dog karme.marta1987 pisze:tak piesek jest zdrowy i baardzo energiczny tak do 100 zł ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości