Sprawdzone suche karmy dobrej jakości-poczytaj zanim odp
dziękuję za odpowiedź, tak się składa, że mieszkam niedaleko tego jedynego importera - myślę, że współpraca z tą firmą będzie udana, bo z tego co widzę to sprzedaz im się rozkręca dotychczas kupowałam małemu royala i zupełnie przez przypadek znalazłam sie w tym sklepie (chciałam porównać ceny;) i zakupić na próbę eukanubę, nooo i wyszłam właśnie z guabi i stąd moje rozterki, poniewaz oprócz strony importera nie znalazłam nigdzie na temat tej karmy żadnych opinii....
GUABI.
Mam prośbę,czy możesz Mi napisać skład tej karmy z opakowania,nie ze strony internetowej,tylko z opakowania.Bardzo Mnie ciekawi ta karma,a nic o niej nie wiem,jakie jest dawkowanie,i czy ma jakies certyfikaty?
W końcu to BRASIL,a mam File Brasileiro to powinna znac tę karmę Pozdrawiam .
Mam prośbę,czy możesz Mi napisać skład tej karmy z opakowania,nie ze strony internetowej,tylko z opakowania.Bardzo Mnie ciekawi ta karma,a nic o niej nie wiem,jakie jest dawkowanie,i czy ma jakies certyfikaty?
W końcu to BRASIL,a mam File Brasileiro to powinna znac tę karmę Pozdrawiam .
Dorosłym psiakom podaję Brit-a , a dla szczeniąt polecam Pronature.Maluchy świetnie wyglądaja,mają błyszczącą sierść,chętnie ją jedzą i nie ma żadnych sensacji żołądkowych
Tak ale skad wiesz ze karma Pronature jest taka super? Tylko na przykładzie obserwacji zapewne najwyzej kilkutygodniowych? Karma jest krotko na naszym rynku wiec to pewne ryzyko postawić na nią zwlaszcza jesli chodzi o szczenieta.
Ja podałam przykład swoich szczeniąt,ale nie powiedziałam że to jedyny przykład.Wśród wielu moich znajomych jest w tej chwili podawana szczeniętom i wszyscy jak na razie ją chwalą.
Podawałam także karmy z tzw wyższych półek i niestety szybko odstawiłam -więc moje stanowisko jest takie że najdroższa nie znaczy najlepsza.Karma Pronature nie jest karmą droga ale tez nie nalezy do karm z najniższej półki cenowej -jednak póki co maluchy wcinaja ze smakiem i nic złego nie zaobserwowałam.
Karmę tą podaję maluchom już od 3 tyg.życia bo dla takich malcy jest ona już zalecana -a jak wiadomo 3 tyg to bardzo delikatny organizm -sprawdza sie świetnie
Podawałam także karmy z tzw wyższych półek i niestety szybko odstawiłam -więc moje stanowisko jest takie że najdroższa nie znaczy najlepsza.Karma Pronature nie jest karmą droga ale tez nie nalezy do karm z najniższej półki cenowej -jednak póki co maluchy wcinaja ze smakiem i nic złego nie zaobserwowałam.
Karmę tą podaję maluchom już od 3 tyg.życia bo dla takich malcy jest ona już zalecana -a jak wiadomo 3 tyg to bardzo delikatny organizm -sprawdza sie świetnie
Rozumiem Cię ja również staram się być ostrożna szczególnie jeśli chodzi o moje słodkie maluchy Zapewniam że nie podała bym im nic co mogłoby zaszkodzić.
Masz w 100% rację dlatego ja wypowiadam sie własnie na jej temat -że jestem zadowolona - a czas pokaże czy ta karma zdobędzie uznanie wśród właścicieli psiaków
OWCZARZ a Twoj CHS co go tak wchwalasz jak dlugo jest na naszym rynku i czy nieboisz sie ze go kiedys zabraknie
Witam! Karmię swoją seterkę(ma 14 miesięcy) acaną premium i prawie wszytko jest super, Stella wesoła, bączków brak, kupska też ok(o ile qupy mogą być ok ), ale jest to jedno ale, mianowicie okropnie jej ostatnio sierść wypada, całymi kępkami. Czy myślicie, ze powinnam zmienić karmę? W sumie skoro acana sie w miarę sprawdziła, to może wystarczy ją zamienić na acane large breed, bo w opisie tej karmy jest zaznaczone, że wzmacnia sierść? Czy tak intensywne wypadanie sierści może powodować coś innego prócz karmy?
Moze to powodować karma, moze powodować braków pewnych witamin i minerałów. Mogą również pasozyty, alergia. Przyczyn może być naprawdę wiele.
Nie sadze aby zmiana na inny rodzaj acany przyniosła rezultaty ale mozesz sprobowac przez jeden miesiac.
Podajesz jakieś preparaty zawierajace dodatkowo omega3 i 6, oprocz tych zawartych w karmie?
Nie sadze aby zmiana na inny rodzaj acany przyniosła rezultaty ale mozesz sprobowac przez jeden miesiac.
Podajesz jakieś preparaty zawierajace dodatkowo omega3 i 6, oprocz tych zawartych w karmie?
-
- Informacje
-