Jeśli nie karmiłaś to doprawdy nie wiem, dlaczego się na jej temat wypowiadasz Spróbuj, może Cię zaskoczyć.Apocatequil pisze: Ja po prostu grzecznie pytam czemu chwalicie tą karmę jako wysokomięsną, skoro na pierwszym miejscu tam jest ziemniak?
Ja nie chwalę jej jako wysoko mięsną (gdzieś tak napisałam?), ja ją chwalę jako najlepszą karmę, jaką miałam przyjemność karmić niezależnie od tego co jest wypisane na opakowaniu.
Pogląd, że najlepsza karma to taka, która ma tonę mięsa na pierwszym miejscu w składzie, to pogląd już przestarzały - teraz są inne tendencję w świecie karm - liczy się jakość, przyswajalność, a przede wszystkim, cytując Roberta, "najlepsza karma to taka, która służy Twojemu psu" - nawet jeśli ma ziemniaki z przodu
Bo rozumiem, że Twoim zdaniem powinnam wrócić do TOTW, bo ma mięsa więcej (niby) pomimo tego, że moje psy wyglądały na niej i czuły się fatalnie?
P.S. Porównanie do rc - wielce nietrafione
Czytając Twoje posty mam wrażenie, że jesteś z dogomanii - mylę się? Wiem, że Wy tam jesteście na etapie karm mięsnych i bardzo w tę jedną, jedyną prawdę wierzycie, że przoduje Acana, Orijen i Totw.
Jakby Ci się chciało przeanalizować temat najlepsza karma, to zobaczysz, że my już poszliśmy trochę dalej w swoich rozważaniach na temat suchego.