ZiwiPeak
Mam na sprzedaż 5 kg tej karmy z dziczyzną za 180 zł. Możliwy odbiór osobisty w Poznaniu. Mój pies wygrał tą karmę w konkursie, ale mu niestety nie smakuje:( Jeżeli byłby ktoś zainteresowany proszę o kontakt na e-mail: michal392@o2.pl
-
Ziwi Peak to sucha karma najwyższej światowej klasy,jest produkowana z komponentów w 100% naturalnych.Karmiłam moją labkę ta karmę do 8 m-ca życia ale później po powrocie do Polski stwierdziłam,że u nas jest przeraźliwie droga i przeszłam na Artemisa,który był trochę tańszy, a później na Orijen. Wszystkie te karmy bardzo służyły Lunie, rosła jak na drożdżach,nie miała żadnych problemów pokarmowych,ma piękną miękką błyszczącą sierść,jest silna,wesoła i energiczna ,nie choruje no cóż można chcieć więcej.Dopiero po ukończeniu roku zaczęła urządzać kaprysy nad miską ale jakoś to opanowałam i znowu wcina suchą karmę teraz akurat Marcus Muhle. Ponieważ ja jestem zwolenniczką zmiany karmy przynajmniej co 3-4 miesiące obecnie próbuję jej również podawać Lukullusa,widzę że nawet jej smakuje.Od czasu do czasu żeby jej trochę jedzenie urozmaicić ,dodaję trochę karmy z puszki obecnie też Lukullus.
Aktualne?Dexter1616 pisze:Mam na sprzedaż 5 kg tej karmy z dziczyzną za 180 zł. Możliwy odbiór osobisty w Poznaniu. Mój pies wygrał tą karmę w konkursie, ale mu niestety nie smakuje:( Jeżeli byłby ktoś zainteresowany proszę o kontakt na e-mail: michal392@o2.pl
No i mam zagwozdkę w zaprzyjaźnionym sklepie zoo moja wybredna sucz została poczęstowana ziwipeakiem z jagnięciną i ...rzuciła się wściekle na to mało z ręką mi nie zjadła ! Kupiłam kilka deko na smaczki , ale teraz sobie myslę, że może to byłaby miła odmiana . Na co dzień sucz jest na Applaws , też wysokomięsna, ale nie taka tłusta jak ziwi, który ma 30% tłuszczu. Co sądzicie o ziwi dla sterylizowanej suki , raczej aktywnej ?
Tłuszcz nie powoduje tycia u psów, tylko węglowodany, więc raczej spokojnie możesz psa częstować
Ja karmiłam baardzo długo suczkę sterylizowaną
W ogóle nie tyła.
To czy pies po sterylce tyje zależy od ilości węglowodanów w karmie a nie ilości tłuszczu.
W ogóle nie tyła.
To czy pies po sterylce tyje zależy od ilości węglowodanów w karmie a nie ilości tłuszczu.
-
- Informacje
-