ZiwiPeak

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Kleik

08 listopada 2014, 14:51

Dziękuję, mam nadzieję, że karma suce przypasuje. Zostanę w takim razie również przy oleju z łososia.
gococo@wp.pl

18 sierpnia 2016, 21:39

Po co to rozprawiać nad ceną ZiwiPeak. Nie mam kasy ,kupuję w Biedronce.ZiwiPeak jest karmą,która leczy,od diet weterynaryjnych na hydrolizowanym białku mój 30 kg collie/lessie dostał takiego uczulenia na faflach że aż płakałam,cierpiałam razem z nim,smarowałam maściami,przemywałam na kolanach do dzisiaj mam siniaki bo musiałam klęczec bo nie położę 30 kg psa na stół aby wszystkie czynności wykonać przy nim. Znalazłam wtedy karmę ZiwiPeak z jagnięciną -1 kg 90 zł a anie jak opisujecie 64 zł-chętnie kupię za taką cenę nawet 10 kg Zibiusz od tej karmy z dnia nadzień zdrowiał,znikały ropne wypryski na faflach,odbyt,skóra i samopoczucie psa a ma dopiero 16 mcy jest suuuper.Wychodzę z założnia,że pieniądze wydaję na piekarza a nie weterynarza. Przecież to jest zmowa.Koncerny produkujące karmy muszą dać zarobić wetom .Bo juści aptek i wetów u nas ostatnio multum tylko aby ci ostatni mieli jakieś pojęcie o leczeniu bo chodzisz nieraz od Ajfasza do Kajfasza i wydajesz kasę a pies lub kot dalej chory. Przeznacz te pieniądze na dobre jedzenie a zdrowie twojego przyjaciela będzie balsamem na twoje serce. Wiem coś o tym i jestem szczęśliwa,że nareszcie mój przyjaciel Zibiusz jest zdrowy. A kasa?. Raz jest raz nie ma. Pozdrawiam Jana
Justrwicz

30 sierpnia 2016, 14:35

Karmię tą karmą mojego yorka od roku. Pies waży 3,5 kg i utrzymuje stałą wagę. Jest z natury niejadkiem, jednak ta karma jako jedyna jest przez niego do zaakceptowania. Skład karmy w odróżnieniu od innych śmieciowych rewelacyjny, suplementacja niepotrzebna( choć ja stosuje jeszcze olej z dzikiego łososia na przemian z lnianym oraz tabletki RumenTabs). 1kg karmy starcza nam na miesiąc. Jemy tylko i wyłącznie tę karmę. Koszt wysoki ale naprawde warto. szczerze polecam właścicielom małych psów. 100 zł/m-c nie zrujnuje budżetu ale za to da satysfakcje.
ODPOWIEDZ
  • Informacje