Jeśli to pytanie dotyczy mojej Saby, to odpowiedź brzmi: nie. Oprócz swoich łap nie gryzie nic innego.SleepingSun pisze:z draża się jej w ten sposób wygryzać legowisko?
Problemy z drapaniem.. Pomocy
-
Odczekaj z tym kurczakiem. Jeszcze troszkę. Niech się wszystko wygoi. Niech się organizm wyczyści. Niech nowy preparat na pchły ma szansę zadziałać, i tak abyś miała szansę sprawdzić czy on czasem nie powoduje podrażnień (czasem psy reagują źle na różne substancje czynne). Jak za miesiąc nadal wszystko będzie ok to dopiero raz podaj kurczaka i sprawdz efekty obserwując psa kilka dni.
-
Najczęściej metoda małych kroczków jest znacznie lepsza niż skok na głeboką wodę
hej minelo troche czasu wet dalej nie wie co jest mojemu Onkowi. Zminilismy karme na kaczke ale to nie dalo zadnych rezultatow,pies drapie sie jak sie drapal. A wlasnie dzis zauwazylismy ze ma na lapie plame podobna do ludzkiego pieprza. Czarna chropowata a skora obok sie luszczy nie wiecie co to moze byc? czego to objaw?
-
czy były w końcu pobierane zeskrobiny? bez tego ani rusz...
-
Opisz sobie dokładnie co było, kiedy, jakie podjęto działania, wyniki badań do kupy i idź do innego lepszego weta!
My teraz czekamy na wyniki zeskrobiny...karma zmieniona na trovet juz druga paczka. Drapanie sie zmniejszylo...i to sporo... ale pies caly czas sie "iska" tak jakby czegos szukał(np. pchel) ale te wykluczylismy pies dwa razy odpchlony...
pozatym na lapce czarna plama z ktorej pobralismy zeskrobiny bo innego mijsca ze zmiana nie bylo... teraz pozostaje nam czekac...zobaczymy co z tego wyniknie...
pozatym na lapce czarna plama z ktorej pobralismy zeskrobiny bo innego mijsca ze zmiana nie bylo... teraz pozostaje nam czekac...zobaczymy co z tego wyniknie...
U nas to były pchły....karmę znowu zmieniłam powróciłam do tego co mieliśmy wcześniej chociaż te plamy na udach od wewnątrz zostały niestety je gryzie i są zaczerwienione ale wydaje mi się że są mniejsze. Jak będę u weta sprawdzę jeszcze czy pies nie ma zatkanych kanałów bo czasami jedzie pupą po chodniku a jest porządnie odrobaczone.
-
i na pewno to iskanie nie jest na tle nerwowym?
-
- Informacje
-