No to zostaje Ci najprawdopodobniej alergia pokarmowa albo kontaktowa. Mój alergik też się skrobie też tak jakby nagle go coś użarło.
Ludzie się śmieją ze mnie, bo psy w domu w koszulkach chodzą, ale wtedy się tak nie drapią, a nawet jeśli już to się nie ranią...
U jednego przeszło, u drugiego zostało, a nawet się nasiliło. Skóra jest różowa tylko tam gdzie rośnie biały włos, tam gdzie czarny skóra jest zdrowiuteńka...dziwne
Problemy z drapaniem.. Pomocy
Ostatnio weterynarz powiedzial mi ze skoro je karme z ryba to nie ma mozliwosci zeby to byla alegira bo ryba nie uczula. Takie cos! Moja sunia drapie uszy...miala za duzo drozdzakow czy cos w tym stylu , dostala kropelki, boi sie przez to mnie okrutnie, uszy wygladaja na czyste ale nadal nimi trzepie i leci jej siersc.. dodam ze zrobila sie mega wybredna i nie chce jesc karmy, wiec lituja sie nad nia i dorzucaja kurczaka z ryzem, serek bialy ( uwielbia go ) . Takze mozna powiedziec ze je taki miksy.isabelle30 pisze:Na pchły najlepsze są preparaty w zakraplaczu. Przy inwazji dobrze jest dodatkowo spryskać psa tym samym preparatem w spray'u.
I uwaga - ryby to silny alergen!
-
- Informacje
-