bida z nędzą- moje ulubione koty
Ogłaszam wszem i wobec- uporałam się z "udogodnieniami" NFZ i wysłałam pierwszą fazę do sprawozdania
Gorzej z moim zdrowiem. Szefowa mnie dzisiaj wygnała i zakazała się pokazywać do końca tygodnia. Nie powiem, co by mi się nie podobało polegiwanie z kotami w ciepłym domku
Gorzej z moim zdrowiem. Szefowa mnie dzisiaj wygnała i zakazała się pokazywać do końca tygodnia. Nie powiem, co by mi się nie podobało polegiwanie z kotami w ciepłym domku
Ja wolę tak ok.20stopni. Więcej to przesada. Jestem bardziej z tych ciepłolubnych. Choć ostatnio coraz gorzej znoszę upały. To chyba starość
Właśnie mam na kolanach zrelaksowaną, wymizianą Elzę. Kicia tak się rozluźniła, że bąki puszcza A ja mam tylko jedną rękę do pisania
Właśnie mam na kolanach zrelaksowaną, wymizianą Elzę. Kicia tak się rozluźniła, że bąki puszcza A ja mam tylko jedną rękę do pisania
- Furia i Afera
No ja jestem tak pół na pół tzn wole spać w chłodniejszym pomieszczeniu tak 16-18 stopni, ale jak mam siedzieć przed telewizorem z kiciami oczywiście to zdecydowanie 20-21 a w skarpetkach śpię od dwóch nocy, a nigdy tego nie robiłam czyżby kolejna oznaka, ze "30" zbliża się nieuchronnie?
Niestety tak Asiu Do tego jeszcze powinny pojawić się częstsze bółe głowy, nasilająca się gderliwosc, "oponka"w pasie i....witaj w klubie starzejących sie pań
A tak szczerze uważam,ze trzydziestka to najlepszy wiek dla kobiety - połaczenie młodości i dojrzałości
A tak szczerze uważam,ze trzydziestka to najlepszy wiek dla kobiety - połaczenie młodości i dojrzałości
- Furia i Afera
Widzę, ze nie tylko kryzys jest, bo bóle głowy się pojawiły, gderliwość to chyba od dziecka mam, a oponka... ah jakieś życie bez niej byłoby puste
Także oficjalnie mianuję się członkiem zacnego klubu pięknie starzejących się pań
Także oficjalnie mianuję się członkiem zacnego klubu pięknie starzejących się pań
- Furia i Afera
Dziękuję, dziękuję! Jestem wielce zaszczycona i uroczyście ślubuję dbać o dobre imię klubu
- Furia i Afera
Regulamin powiadasz.... Hmmm koniecznie trzeba będzie pomyśleć.
Hasło: "sza"
Barwy: hmmm nie zaproponuje różu ale może "złoty" jak cudne oczęta naszych ukochanych futrzaków
Hasło: "sza"
Barwy: hmmm nie zaproponuje różu ale może "złoty" jak cudne oczęta naszych ukochanych futrzaków
- Furia i Afera
Ty mi tu nie mów, że nad większą muszę pracować, bo coś mi się wydaje, ze moja jest na 100% większą niż Twoja!!! Nie da się ukryć, że oponkę dostałam w genetycznym spadku po rodzicach
-
- Informacje
-